3D Ontwerp

Maak een 3D ontwerp afspraak

Badkamer Factory heeft meerdere designers in dienst om uw oude badkamer om te toveren tot uniek nieuw exemplaar. Als u een ontwerp wilt laten maken is het belangrijk dat u goed bent voorbereid. Het maken van een ontwerp kost ongeveer een uur van uw tijd. Onze verkopers zullen een hoop vragen aan u stellen om de huidige situatie goed in kaart te brengen en inzage te krijgen in u eigen ideeën.

Als u als klant goed bent voorbereid zal een ontwerp snel zijn gemaakt. Het is daarom handig als u bepaalde gegevens en foto’s van de huidige situatie mee kunt brengen. Denk hierbij aan de exacte maten van de badkamer en de hoogte van het plafond. Misschien heeft u zelfs een bouwtekening, hoe meer info hoe beter!

Wilt u een badkamer laten ontwerpen voor u nieuwbouw woning? Dan volstaat de meest recente bouwtekening. Bij onduidelijkheden kunnen we ook altijd op locatie kijken om er zeker van te zijn dat het ontwerp gerealiseerd kan worden. Wij werken momenteel uitsluitend op afspraak. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en plannen die tijd dan graag in. Heeft u toevallig ineens tijd, schroom dan niet, en neem dan snel contact met ons op. U zit na het maken van het ontwerp nergens aan vast en is dus geheel vrijblijvend.

Vul onderstaand formulier in

    [textarea your-message placeholder "Voorkeursdata*]

    Voeg foto's toe*

    *Deze velden zijn verplicht