iDeal

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

  • iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk;
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • Controle en overzicht op de betaling
  • De betaling wordt direct ontvangen, waardoor een bestelling sneller wordt verwerkt.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van uw bestelling bij Badkamer Factory kunt u kiezen voor iDEAL. Selecteer iDEAL als betaalmethode en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Badkamer Factory wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Rembours (+€20,00)

Badkamer Factory maakt gebruik van een bezorgdienst die garant staat voor een juiste levering van uw artikelen. Bestellingen tot € 2000,00 kunnen onder rembours worden verzonden. U betaalt bij rembours rechtstreeks aan de transporteur of postbode op het moment dat de bestelling bij u thuis wordt bezorgd. Onze vrachtwagen zijn niet standaard uitgerust met een pinapparaat, dit zelfde geld voor onze postbezorgers. Bij aflevering onder rembours dient er dus mogelijk contant te worden afgerekend. Wij kunnen dit niet vooraf aan u opgeven dus houdt u rekening met een contante betaling.

Bij levering onder rembours betaalt u altijd 20 euro administratiekosten naast de standaard verzendkosten.

Creditcard

U kunt via onze website met zowel VISA, Mastercard als Maestro betalen. Na het invullen van uw creditcardgegevens vindt er een autorisatie plaats waarna de betaling wordt verwerkt.

Voor betalingen per creditcard hanteren wij geen toeslag op uw bestelling. Vanaf € 150 wordt uw bestelling gratis verzonden.

PayPal

PayPal is een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te betalen. De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat je je geld bij oplichting altijd terugkrijgt. Een zekerheid die je vaak bij andere betaalmethodes niet hebt. Ook is het niet meer nodig om persoonlijke gegevens (naam, bankrekeningnummer) met vreemden te delen. Dankzij PayPal kun je eenvoudig grenzeloos en in alle valuta’s geld overmaken. PayPal rekent dit automatisch voor je om. Bij Badkamerfactory.nl kunt u betalen met uw PayPal rekening. Betaal in een paar klikken met enkel uw e-mailadres en uw PayPal-wachtwoord. De betaling wordt direct verwerkt, en de bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Pin/Contact

Bestellingen in de showroom of online bestellingen waarbij u heeft gekozen om uw bestelling af te halen in onze showroom kunnen ter plaatse per pin of contant worden afgerekend.