Contact

Welkom bij Badkamer Factory!

LET OP:

Afspraak aanvragen die binnen komen via dit contactformulier, worden niet in behandeling genomen. Hiervoor verwijzen wij u door naar Afspraak op afstand:

Afspraak op afstand

Badkamer Factory
Amsterdamseweg 55
3812 RP Amersfoort

Tel: 033 – 2022 580
Mail: info@badkamerfactory.nl

KVK: 69116237 BTW: NL857742644B01

Openingstijden showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Wilt u uw artikelen op komen halen? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op:

Mocht u vragen hebben, kunt u gemakkelijk het contactformulier invullen. Wij doen ons uiterste best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Aankoopnota (optioneel)

  Foto (optioneel)

  Kom langs in de showroom

  Wat onze klanten zeggen

   

  Rutger Rienks
  Rutger Rienks
  Augustus 28, 2020.
  Een hele leuke zaak met bijzonder goede service van Marien Van den Broek! Een prachtige badkamer hebben we met elkaar samengesteld. Heel veel dank!
  Belinda Rompelberg
  Belinda Rompelberg
  Augustus 21, 2020.
  Ivm corona in April een privé afspraak gemaakt met Marien van Badkamer Factory Amersfoort voor in de avonduren. Kleine maar zeer mooie zaak met veel mooie spullen. Wij dachten bij binnenkomst eigenlijk dat de badkamer die wij graag wilde, financieel niet mogenlijk zou zijn. Maar gelukkig bleek dit wel het geval! Onze afspraak heeft ruim 4 uur geduurd! Marien nam alle tijd om ons alles te laten zien en om al onze vragen te beantwoorden. De 3D tekening, die ontzettend fijn is om het juiste idee te krijgen, hebben we zeker 4x aangepast om het beste resultaat te kunnen krijgen. Dit was zo mooi en zo naar onze tevredenheid, dat wij ter plekke besloten om meteen ook het toilet in dezelfde stijl te laten doen. Vooraf is de monteur bij ons thuis geweest om de situatie te bekijken en in te meten. Daarna volgde zelfs nog een 2e bezoek, waar Marien de verkoper bij was. Super fijn omdat hiermee van te voren al bepaalde dingen waar tegenaan gelopen zou kunnen worden, getackeld werden. En ook fijn voor Marien om zijn 3D tekening ter plaatse uit te kunnen leggen aan de monteur. Dit gaf ons een zeer goed gevoel van vakkundigheid van beide partijen. Volledig voorbereid op de klus zijn de mannen eraan begonnen om 3 weken later een supermooie badkamer en toilet af te kunnen leveren! En dat met die hitte van de afgelopen weken. Wij gaan hier zeker met volle teugen van genieten! Wij kunnen de Badkamer Factory Amersfoort ècht bij iedereen ontzettend aanbevelen en zullen dit dan ook zeker doen. Dank jullie wel! Marc en Belinda
  Maurits Dollekamp
  Maurits Dollekamp
  Augustus 19, 2020.
  Afgelopen zomer 2020 hebben wij onze badkamer en 2 toiletten laten verbouwen. Van het begin tot het eind hebben wij van zowel de Badkamer Factory als de installatie een topservice ervaren. Bij ons eerste bezoek aan de showroom kwam er een mooie, duidelijke schets op tafel. Een prettige, ongedwongen sfeer met kundige en duidelijke medewerkers. Ook de installatie is goed verlopen. De installateur Sjoerd Appels werkt nauwkeurig, denkt mee en ook de afronding (opgeruimd) is keurig gegaan. Sjoerd denkt mee , is flexibel en regelt binnen no-time een oplossing als iets niet haalbaar is. MVG, MD, Amersfoort
  Rebecca ten Hagen
  Rebecca ten Hagen
  Augustus 15, 2020.
  Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, met verstand van zaken, en denken goed met de klant mee
  Eline Zanten
  Eline Zanten
  Augustus 4, 2020.
  Paar weken geleden is onze badkamer opgeleverd op zolder en daar zijn we zeer tevreden over! Van ontwerp door Peter Koops, tot de installatie door Rovimax Totaal Installatie. Korte lijnen en er wordt netjes gewerkt en meegedacht in oplossingen. We gaan doorsparen voor de toiletrenovatie en zullen dit zeker laten uitvoeren door Badkamer Factory!
  dick voskamp
  dick voskamp
  Juli 31, 2020.
  Ik kwam bij de Badkamer Factory met een hele kleine, maar zeer lastige order. Kosten noch moeite werden door Saniye bespaard. Alle lof, uitstekende service!!!
  Erik Ros
  Erik Ros
  Juli 29, 2020.
  Prima geholpen in de showroom, ondanks dat we geen afspraak hadden werd er toch tijd vrijgemaakt. Installatie door Sjoerd Appels was super. Snel, nauwkeurig, meedenken en opgeruimd werken. De verbouwing verliep boven verwachting en we zijn erg blij met het eindresultaat.
  Jeroen van Deudekom
  Jeroen van Deudekom
  Juli 29, 2020.
  Vorig jaar een badkamer besteld voor ons nieuwe huis, deze is afgelopen binnen een week geplaatst. We zijn enorm tevreden over het hele proces met de Badkamer Factory. Denken ontzettend mee met betrekking tot de keuzes die je maakt en geven ook aanbevelingen. Over de aannemer waren wij ook harstikke tevreden en hebben de badkamer zeer snel geplaatst!