Contact

Welkom bij Badkamer Factory!

Badkamer Factory
Amsterdamseweg 55
3812 RP Amersfoort

Tel: 033 – 2022 580
Mail: info@badkamerfactory.nl

KVK: 69116237 BTW: NL857742644B01

Openingstijden showroom

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–12:30, 13:00–17:00
woensdag 10:00–12:30, 13:00–17:00
donderdag 10:00–12:30, 13:00–17:00
vrijdag 10:00–14:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten

Wilt u uw artikelen op komen halen? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Kom langs in de showroom

Wat onze klanten zeggen

 

Mick Middelman
Mick Middelman
September 6, 2022.
Wij hebben afgelopen week onze badkamer besteld bij de Badkamerfactory. We werden enorm goed geholpen door Marien tijdens de gesprekken. Er wordt goed met je meegedacht en geluisterd naar je wensen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om je badkamer aan te schaffen bij de badkamerfactory 🙂
Reinier Bruin
Reinier Bruin
Juli 18, 2022.
Bij de badkamerfactory een schitterende badkamer gekocht en laten plaatsen, het resultaat is boven verwachting. Het is een schitterende badkamer geworden met name door de prima adviezen van de verkoper, Marien.
Annemiek van Doornik
Annemiek van Doornik
Juli 8, 2022.
Voor de tweede keer weer erg tevreden over de Badkamer Factory. Ditmaal voor de renovatie van 2 toiletten en een badkamermeubel. Marien heeft mij goed geadviseerd en monteur David heeft het top uitgevoerd. Hij denkt mee, adviseert, en werkt ontzettend secuur en netjes. Ik ben echt heel blij en tevreden met het eindresultaat!
Feike Aantjes
Feike Aantjes
Juni 24, 2022.
In 2021 zijn we bij Badkamer Factory geweest voor de verbouwing van onze badkamer en twee losse toiletruimtes. Marien heeft ons daarbij uitstekend geholpen, nam uitgebreid de tijd voor het ontwerp en gaf goed advies. Na de aanschaf hebben we logischerwijs even moeten wachten op de daadwerkelijke verbouwing, maar deze is inmiddels uitgevoerd door Rovimax en we zijn zeer tevreden over het resultaat!
Yvette Jeurissen
Yvette Jeurissen
Juni 15, 2022.
Dit was de 2e keer dat wij bij de Badkamer Factory een badkamer hebben aangeschaft en ook via hun de montage hebben laten lopen. Goed advies gekregen van Marien bij de 3D tekening en bij de keuze van de verschillende materialen. En de monteur David heeft echt uitstekend werk verricht. Een hele harde maar ook precieze werker. Dacht goed mee als we nog over iets aan het twijfelen waren. Hij zorgde er altijd voor dat aan het einde van de dag alles netjes werd achter gelaten. Ook werd er erg adequaat en snel gereageerd door David maar ook de Badkamer Factory bij het bestellen van nieuw bad. Wij zijn ontzettend tevreden en bij een mogelijke 3e aanschaf van een nieuwe badkamer (al denk ik het niet want van deze gaan we zeker lang genieten) gaan we zeker weer naar de Badkamer Factory.
Pascal Woudenberg
Pascal Woudenberg
Juni 4, 2022.
Wij zijn heel tevreden over jullie. Tegels zijn nog eerder leverbaar dan aangegeven. Goede communicatie en prijzen.
Nicoline Hilligehekken
Nicoline Hilligehekken
Mei 5, 2022.
Marien heeft ons fantastisch geholpen, hij nam de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. Kunnen niet wachten tot we de tegels op onze wanden Kunnen zien! Ik raad Badkamer factory iedereen aan!
priscilla stekelenburg
priscilla stekelenburg
April 22, 2022.
Hoe fijn is deze mooie winkel?! Nou kan je zeggen dit is echt een fijne rustige plek waar je enorm goed advies krijgt. Wij hebben lang gezocht naar de juiste spullen en benadering en beide krijg je hier. De relaxte en fijne communicatie geeft het gevoel dat alles goed komt en alles netjes geregeld gaat worden. Met andere woorden. Een specialistische zaak waar je de droom badkamer kan realiseren!
Madelon van Ginkel
Madelon van Ginkel
April 10, 2022.
Wij zijn helemaal blij met Badkamerfactory. Marien heeft met zijn out of the box denken een prachtig ontwerp gemaakt! Het resultaat is echt prachtig geworden. Zowel live als het mail en telefonisch contact is erg prettig verlopen! Een nieuwe badkamer nodig? Dan is Badkamerfactory zeker een aanrader!