Bij Badkamerfactory is het mogelijk om meubelen op maat te laten maken. Normaliter worden badmeubels in standaard maten geleverd, zoals 60, 80 of 100cm breed. Door de mogelijkheid aan te bieden van maatwerk zijn wij in staat om alle hoeken en ruimten in uw badkamer een nuttige functie te geven.

Dit is ook zo voor badmeubels op maat. Voor ons bestaan er geen verloren ruimten of te kleine oppervlakten om iets te realiseren. Toon ons de plaats waar u een badmeubel wenst, en wij gaan aan de slag met de juiste oplossing. Onze specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Doordat we als badkamerfactory vele connecties en kennis hebben zijn de mogelijkheden voor maatwerk eindeloos. U bepaalt de afmetingen, het materiaal, de kleur, de glans, de vorm en indeling. Doordat we de meubels zelf ontwerpen gaan we snel en doelgericht te werk! Omdat we rechtstreeks contact hebben met de leverancier, kunnen we uiterst scherpe prijzen aanbieden en snel leveren!

Maatwerk badkamermeubels

Bekijk onze badmeubelen

Hoe gaat het in zijn werking?

  Vraag hier uw offerte aan

  Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met de benodigde informatie.

  *Deze velden zijn verplicht

  Uw aanvraag wordt omgezet in een tekening inclusief een offerte van het maatwerk badkamermeubel.

  De kleuren in de foto’s kunnen mogelijk afwijken. Wij raden aan online een offerte aan te vragen, en om de kleurstelling in de winkel uit te kiezen. Op deze manier weet u zeker dat het meubel bij u past!

  Vraag hier links direct een offerte aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze e-mail, of u kunt een afspraak maken in de showroom via ons telefoonnummer.

  Laat je inspireren door ons maatwerk

  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Maatwerk badmeubels
  Maatwerk badmeubels