Bij Badkamerfactory is het mogelijk om meubelen op maat te laten maken. Normaliter worden badmeubels in standaard maten geleverd, zoals 60, 80 of 100cm breed. Door de mogelijkheid aan te bieden van maatwerk zijn wij in staat om alle hoeken en ruimten in uw badkamer een nuttige functie te geven.

De badkamer is een plek van dagelijkse rituelen en ontspanning. Waarom zou u hier geen ruimte van maken zodat u uw dag hier comfortabel kan beginnen. Hiervoor is een goed ontwerp essentieel.

Bij badkamerfactory hebben we massief eikenhout maatwerk, badmeubels en wasplanken die alles uit een ruimte weten te halen. Voor een kleinere badkamer kunnen wij bijvoorbeeld een minder diep maatwerk leveren, of een bijpassende hoge kast of spiegel. Alles uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de onderkast voor de wastafel.

De afmeting en indeling van lades is volledig zelf te bepalen. Greeploze lades, met volledig eikenhout fronten en uitsparingen op de juiste plaats. En natuurlijk werken we met luxe geleiders, die zacht sluiten, ook wel soft-close lades genoemd.

Een zwevende massief houten plank met losse waskommen biedt meer opbergruime. Maar ze laten zich prima aanvullen met een losse ladekast die wat lager hangt. Zo ontstaat er nog extra ruimte tussen de plank en de kast. Handige plek voor handdoeken en badkamerspullen.

De kleuren in de foto’s kunnen mogelijk afwijken. Wij raden aan online een offerte aan te vragen, en om de kleurstelling in de winkel uit te kiezen. Op deze manier weet u zeker dat het meubel bij u past!

Maatwerk wastafelblad

Kom bij ons langs voor advies

Amsterdamseweg 55
3812RP Amersfoort

Onze specialisten denken graag met u mee over een praktisch meubel dat past bij uw smaak. Aangevuld met uw eigen ideeën over kleur, materiaal en inrichting komen wij tot een perfect ontwerp van uw nieuwe maatwerk meubel. U weet als geen ander hoe u de badkamer wilt gaan gebruiken. Ook bespreken we het budget en bekijken we samen welke materialen u mooi vindt.

Plan een bzoek aan onze showroom voor advies en een lekker bakje koffie,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze e-mail, of u kunt een afspraak maken in de showroom via ons telefoonnummer.

Contact

  Vraag hier uw offerte aan

  Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met de benodigde informatie.

  *Deze velden zijn verplicht

  Laat je inspireren door ons maatwerk

  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Maatwerk badmeubels
  Maatwerk badmeubels