Bij Badkamerfactory is het mogelijk om meubelen op maat te laten maken. Normaliter worden badmeubels in standaard maten geleverd, zoals 60, 80 of 100cm breed. Door de mogelijkheid aan te bieden van maatwerk zijn wij in staat om alle hoeken en ruimten in uw badkamer een nuttige functie te geven.

Tegenwoordig wordt de wastafel steeds vaker op maat gemaakt. Wanneer u zelf de kleur, het materiaal en de afmeting kan kiezen, biedt dat oneindig veel mogelijkheden. Bij Badkamerfactory is de op maat gemaakte wastafel altijd 100% naar uw specifieke wens. Een perfecte match met uw nieuwe badkamer.

Er is keus uit verschillende materialen, zoals natuursteen, keramiek en kunststof. Elk materiaal heeft tegenwoordig zijn eigen kleurenpalet. Zo kan u met uw maatwerk inspelen op elke trend van dit moment. Er zijn verschillende ontwerpen mogelijk.


Onze specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden.Doordat we als badkamerfactory vele connecties en kennis hebben zijn de mogelijkheden voor maatwerk eindeloos. U bepaalt de afmetingen, het materiaal, de kleur, de glans, de vorm en indeling. Doordat we de meubels zelf ontwerpen gaan we snel en doelgericht te werk! Omdat we rechtstreeks contact hebben met de leverancier, kunnen we uiterst scherpe prijzen aanbieden en snel leveren!

Maatwerk wastafelblad

Maatwerk wastafels natuursteen

Warm, maar toch strak. Robuust maar tegelijkertijd stijlvol. En vooral: anders dan anderen. Het gevoel dat de Forzalaqua producten geven, is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Er is een royale keuze uit onder andere wastafels, waskommen, plateaus en fonteinen.

Ze zijn stuk voor stuk met de hand gecreëerd en hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. En dat ziet, voelt en ervaart u. Zodra u de badkamer binnenstapt zult u een ongekend gevoel van luxe ervaren. Uw badkamer wordt ongetwijfeld één van uw favoriete ruimtes in uw huis!

Bekijk onze Forzalaqua producten

Keramiek of Composietsteen maatwerk

Een wastafel van ‘steen’ biedt vele voordelen. Zo zijn er veel rustige maar ook expressieve natuurlijke kleuren die een bijzondere sfeer aan de badkamer geven. Keramiek is net als Quartz (composietsteen) niet poreus en makkelijk in het onderhoud. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water en vuil intrekt. Een ideale bouwstof voor wasbakken, waskommen en wastafels. Een hard materiaal van kleipoeder met bindmiddel en pigmenten dat een onvergelijkbare uitstraling heeft. Zeer vlek- en krasbestendig. Keramiek is harder en krasbestendiger dan composietsteen, maar daardoor wel iets gevoeliger voor stootschade.

Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitaire producten van te maken omdat het geen poriën en naden heeft. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is deze grondstof bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een meestal intense mat witte kleur en is gemakkelijk schoon te houden. Composietsteen is er in vele kleuren en afwerkingen. Een machinaal vervaardigde steensoort met een natuurlijke uitstraling.

Keuze afvoeren in uw maatwerk wastafel

Wastafel op maat

Door maatwerk kunt u kiezen voor een onzichtbare “afvoerput” die op verschillende manieren kan worden afgewerkt.

Of u kiest voor een afvoer die helemaal afgedekt is. Het water stroomt weg door een smalle opening rondom de afdekplaat. Prachtig in keramiek met een matzwarte kraan.

Hoe gaat het in zijn werking?

  Vraag hier uw offerte aan

  Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met de benodigde informatie.


  *Deze velden zijn verplicht

  Uw aanvraag wordt omgezet in een tekening inclusief een offerte van het maatwerk.

  De kleuren in de foto’s kunnen mogelijk afwijken. Wij raden aan online een offerte aan te vragen, en om de kleurstelling in de winkel uit te kiezen. Op deze manier weet u zeker dat het meubel bij u past!

  Vraag hier links direct een offerte aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze e-mail, of u kunt een afspraak maken in de showroom via ons telefoonnummer.

  Laat je inspireren door ons maatwerk

  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Badmeubels maatwerk
  Maatwerk badmeubels
  Maatwerk badmeubels