Onze Merken

Badkamer Factory bijna alle merken in de markt.

Naast de gebruikelijke merken in de sanitaire markt als Villeroy & Boch, Sphinx en Grohe levert Badkamer Factory bijna alle merken in de markt. Onze focus ligt op de unieke badkamer met uniek sanitair en tegels. Bij ons in de showroom vindt u de merken waar u misschien nog niet van gehoord heeft, maar die qua design en kwaliteit vaak boven de bekende merken staan. Bij ons is bijna alles mogelijk. Een aantal van onze favoriete merken laten wij hieronder zien om een impressie te geven van de mogelijkheden die Badkamer Factory biedt.

ZACK

ZACK

Soms wordt er makkelijk gedacht over badkameraccessoires. Een kostenpost waar je op kunt bezuinigen, als je boven je begroting zit. Niets isminder waar! Badkameraccessoires completeren het geheel. Een badkamer zonder accessoires is als een boekenkast zonder boeken.

Lees meer

Wisa

WISA

Met badkamermeubelen, baden, douchebakken, whirlpoolsystemen, toilets en veel meer, biedt Wisa vandaag de dag een uitgebreid producten programma voor de badkamer.

Lees meer

vtwonen tegels

VTWONEN TEGELS

Inspireer, oriënteer en creëer! vtwonen heeft nu ook haar eigen tegelcollectie.

Lees meer

vtwonen tegels

VOLA

Vola is een exclusief Deens designermerk. Vola heeft een breed assortiment aan kranen, en deze zijn beschikbaar in 18 verschillende kleuren.

Lees meer

villeroy & boch

villeroy & boch

Iedereen kan zich nu letterlijk baden in weelde met de badkamers van Villeroy & Boch. Het superluxe badkamersanitair, de prachtige badkamer meubels, kranen en accessoires maken van elke badkamer groot of klein een oase van luxe en comfort.

Lees meer

thebalux

thebalux

Bij het inrichten van de nieuwe badkamer gaan we zorgvuldig te werk. Het badkamermeubilair en het sanitair moeten niet alleen in ons budget passen, maar moeten vooral duurzaam en onweerstaanbaar zijn!

Lees meer

sunshower

sunshower

Dat weldadige gevoel dat je hebt na een heerlijke zonnige dag, is de inspiratie geweest voor Sunshower. Zij ontwikkelden in samenwerking met ingenieurs en medisch specialisten een geheel nieuw product: ‘Zonlicht tijdens het douchen’.

Lees meer

sealskin

SEALSKIN

Sealskin biedt ‘de’ totaaloplossing voor uw badkamer. Hierbij zijn praktisch comfort en kwaliteit erg belangrijk.

Lees meer

sanibell

sanibell

Ink, Bliss, Proline en Basic Line, dat zijn de vier merken van de hand van Sanibell. Zij zijn al actief op de badkamermarkt sinds de jaren 70. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. Sanibell speelt steeds in op de wensen van de consument en voert dit door in alle vier de merken.

Lees meer

primabad

PRIMABAD

Primabad is een exclusief Nederlands merk, zij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij zij uw gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van uw product voorop stellen

Lees meer

piet boon tegels

PIET BOON TEGELS

Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceert met trots haar eerste tegel collectie: Piet Boon Tiles & Stones by Douglas & Jones.

Lees meer

luca

LUCA

Wat in ooit begon als een ideetje van Luc van den Berg is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. In 2002 zijn zij gestart met het importeren van Italiaans design sanitair. Tegenwoordig hebben zij een ruim aanbod van eigen Luca Sanitair producten.

Lees meer

JEE-O

JEE-O

JEE-O is een bijzonder merk, met onder andere grote stoere kranen, baden en waskommen.

Lees meer

Instamat

INSTAMAT

Kwaliteit, design en functionaliteit zijn kenmerken van hun ruime assortiment design radiatoren. Echte trendsetters zijn het, die badkamerradiatoren van Instamat. Zij hebben radiatoren voor aansluiting op de CV, elektrische radiatoren en zelfs radiatoren die voor beide toepassingen geschikt zijn.

Lees meer

INK

INK

INK staat voor kwaliteit, persoonlijkheid en creativiteit
op gebied van badkamermeubelen. Bijzondere materialen
worden gecombineerd met de nieuwste kleuren en trends.

Lees meer

ideavit

IDEAVIT

Bij Ideavit begrijpen ze het concept ‘less is more’ als geen ander. Zij ontwerpen en produceren luxe design badkamermeubilair en sanitair met een minimalistisch tintje.
De ontwerpen van Ideavit zijn functioneel met essentiële, zachte lijnen.

Lees meer

hotbath

HOTBATH

Hotbath is een luxueus en functioneel merk, zij bieden 5 jaar garantie op al hun producten.

Lees meer

GROHE

GROHE

Met een badkamer van Grohe lijkt het wel of al het andere minder belangrijk wordt. Je waant je in een heuse Spa met alle comfort en smart-technologie onder handbereik.

Lees meer

geberit

GEBERIT

Voor al uw badkamersanitair geldt dat de sanitairmodules van Geberit het verschil maken tussen luxe én luxe met comfort en bedieningsgemak. De sanitairmodules van Geberit zijn innovatief en gebruikersvriendelijk.

Lees meer

forzalaqua

FORZALAQUA

Voor wie helemaal gaat voor ‘la dolce vita’ en zich de koning te rijk voelt in Toscane of Rome is er natuurlijk Forzalaqua. Met een Forzelaqua badkamer waan je je elke dag opnieuw in een vakantieparadijs.

Lees meer

DURAVIT

DURAVIT

Het creëren van een gevoel van Wellness staat hoog in het vaandel bij Duravit. Alle badkamersystemen, badkamermeubilair en sanitair zijn hierop afgestemd.

Lees meer

decor walther

DECOR WALTHER

Een van de grootste leveranciers in de badkamer-sector als het om accessoires en verlichting gaat. Decor Walther behoort tot de absolute top!

Lees meer

detegelbv

DE TEGEL BV

Tegels kunnen voor een groot deel de sfeer en de uitstraling van bijvoorbeeld jouw nieuwe badkamer bepalen.
Pas wanneer je hebt kunnen zien wat de impact van een vloer of wandtegel is, realiseer je je vaak hoe belangrijk tegels kunnen zijn.

Lees meer

cottoceramix

COTTOCERAMIX

Met het merk Cottoceramix heeft alle mogelijkheden in huis om het badkamermeubel van uw dromen te bieden.

Lees meer

best-design

BEST-DESIGN

assenti

ASSENTI

Met het merk Assenti heeft alle mogelijkheden in huis om het badkamermeubel van uw dromen te bieden.

Lees meer

alterna

ALTERNA

Voor een stijlvolle superluxe inrichting van je badkamer slaag je bij Alterna altijd. Of je nu houdt van klassieke en traditionele producten of je gaat voor moderne, trendy designproducten, Alterna heeft het!

Lees meer