3d ontwerp afspraak

AGAPE, DAAR WORD JE EVEN STIL VAN

 

De unieke Agape badkamercollectie straalt de warme en tijdloze sfeer van Italië uit. Al sinds de oprichting van dit familiebedrijf in 1973 hanteren zij hele korte lijnen met de Italiaanse fabrikanten. De nauwe samenwerking tussen de getalenteerde ontwerpers en de fabrikant resulteert nog steeds in prachtige designs van uitstekende kwaliteit.

BADKAMER COMPLEET

Alles wat je nodig hebt om de ideale badkamer in te richten vind je bij Agape. Niet alleen als het gaat om innovaties en gebruikersgemak, maar ook voor exclusiviteit en prachtig design ben je bij Agape aan het goede adres.

ICONISCHE ONTWERPEN

Agape heeft in haar collectie een aantal iconische ontwerpen. Denk maar eens aan de iconische ontwerpen ‘Spoon’ en ‘Ottocento’ van de ontwerper Benidini Associati. Deze ontwerpen zijn ware benchmarks in de wereld van sanitair.

DESIGNER SPIEGELS

Badkamerspiegels worden vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Bij Agape denken ze daar anders over. Stel je voor, een badkamerspiegel als designobject.

Uitgevoerd in 3D, met een omlijsting die vanuit een metalen coating is opgebouwd zodat deze semi-transparant is. In de omlijsting is een lichtbron ingebouwd, waardoor de spiegel rondom geïntegreerd licht heeft.

BIJZONDERE WASTAFELS

De ontwerpen van de wastafels van Agape zijn divers en verkrijgbaar in vele formaten. Dat maakt het mogelijk om voor zowel grote als kleinere ruimtes te kiezen voor een prachtige Agape wastafel.

NATUURLIJKE MATERIALEN

Bij Agape wordt behalve aan het comfort en het design ook goed gekeken naar de materialen die worden gebruikt voor de vervaardiging van het sanitair. Er wordt gekozen voor natuurlijke materialen als marmer en steen, maar ook voor Cristalplant*.

*Cristalplant is een homogeen materiaal. Het heeft de eigenschap dat het bij beschadiging van het oppervlak door bijvoorbeeld agressieve stoffen als cosmetica, verfstoffen, aceton of brandende sigaretten, weer in haar oorspronkelijke staat hersteld kan worden. Gebruik hiervoor eenvoudig een schuurspons met een beetje schuurmiddel.

KLEINE RUIMTES

Voor wie geen ruimte heeft voor een grote badkamer, is het toch mogelijk om te genieten van het echte mediterrane ‘Agape’ gevoel. Door de grote diversiteit aan producten is het heel goed mogelijk om met beperkte ruimte toch een schitterende badkamer in te richten, waarin het je aan niets ontbreekt!