3d ontwerp afspraak

ALTERNA, VERSTAND VAN BADKAMERS

Voor een stijlvolle superluxe inrichting van je badkamer slaag je bij Alterna altijd. Of je nu houdt van klassieke en traditionele producten of je gaat voor moderne, trendy designproducten, Alterna heeft het!

Met het assortiment van Alterna is het ook heel goed mogelijk om modern en klassiek te combineren. Een modern badkamermeubel laat zich bijvoorbeeld bijzonder goed combineren met een klassiek ligbad, waar dan eventueel weer een moderne kraan bij kan. Een bijzonder assortiment dus, waarmee het mogelijk is om de badkamer van je dromen te realiseren.

EEN GREEP UIT HET ALTERNA ASSORTIMENT:

De Pyxis douchedeur

Het neusje van de zalm, deze ruimtebesparende douchedeur. Bij uitstek geschikt als je wat minder ruimte hebt. Deze deur kan recht, gebogen of zelfs als draaideur worden geleverd.

Wat deze douchecabine nog extra allure geeft is het feit dat er bij de montage geen schroef aan te pas komt. De deuren worden eenvoudig in de gewenste positie geschoven, zodat je geen schroefgaten aan de zijkant hebt.

De Atina spiegelkast en badkamermeubel

Werkelijk een plaatje, deze elegante, tijdloze spiegelkast in combinatie met het ‘zwevende’ badkamermeubel.

De ontwerper van deze kast heeft overal aan gedacht. In de spiegelkast zit namelijk LED-verlichting, een stopcontact en een schakelaar geïntegreerd. Mooi uit het zicht dus!

Malin badkamermeubilair

Deze badkamermeubelserie is uitgebreid met een trendy mat grijze uitvoering. Bijzonder aan dit meubel is dat het in vele breedtes en diepten wordt geleverd. (Past dus overal.)

De laden van dit meubel zijn van metaal en bieden lekker veel ruimte. Voor een goede symmetrie is gekozen om de handgrepen in het midden te plaatsen.

DreamDay-bad

Een trendy ovaal vrijstaand bad van onderhoudsvriendelijk acryl met zachte vormen.

Deze badkuip is volledig gegoten. De vorm en de functie van dit bad zijn volledig met elkaar in harmonie.

Desgewenst kan het bad ook tegen de muur worden geplaatst.

Hüppe Studio Paris inloopdouche

Een genot om te douchen in deze prachtige inloopdouche. De glazen wanden zijn van gehard veiligheidsglas van maar liefst 8mm dik.

Je kunt kiezen uit:

  • Helder glas
  • Roet
  • Brons
  • Gedecoreerd in een verchroomd of mat ontwerp

Ine regendouche

In zo’n prachtige douchecabine of inloopdouche mag een mooie regendouche natuurlijk niet ontbreken. De douchekop heeft een diameter van maar liefst 22 cm en de douchestang is verstelbaar van 850 – 1150 mm.