3D ontwerp afspraak

De badkamermeubelen van Assenti zijn een gevestigde waarde in de sanitairbranche, en dat al sinds 1994! Assenti zit zeker niet stil en blijft groeien. Het merk focust zich volledig op innovatie en design en werkt daarom ook uitsluitend met partners die dezelfde filosofie delen. Vooral de badkamermeubelen zijn een perfecte weerspiegeling van haar voorliefde voor interieurvormgeving en dat ziet u zeker terug in de ontwerpen. Assenti is een merk dat tot de Europese topklasse behoort en voor een unieke badkamer zorgt!

de assenti serie

Assenti heeft vier verschillende stijlen: Avant-garde, Cottage, Heritage en Industrial. Hiermee kunt u uw badkamer tot de perfecte badkamer maken. Alles wordt afgestemd op uw eigen voorkeuren voor kleur, materiaal en vormgeving. Assenti biedt de mogelijkheid om uw badkamer tot één harmonieus geheel te maken met gebruik van de vier stijlen.

assenti en haar partners

Door samen te werken met partners, heeft Assenti een unieke positie in de sanitairbranche gecreëerd. Assenti werkt onder andere samen met D-ZIGNSTONE, de expert in douchedesign die gebruik maakt van unieke componenten. Een andere partner is I-DRAIN®. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de waterafvoer van wasbakken. Op het vlak van “flow technology” is het één van de meest toonaangevende merken. I-DRAIN® werkt met uitzonderlijk compacte afvoersystemen. Door

deze samenwerking kunt u lades onder uw Assenti-wasbak zonder sifon uitsparing plaatsen. Handig en ruimtebesparend

het assortiment

Assenti heeft een erg uitgebreid assortiment van badomkastingen, tot toiletmeubels en knoppen. U kunt uw badkamer volledig naar eigen smaak inrichten.
Wist u dat elk Assenti meubel uniek is, omdat ieder onderdeel handmatig wordt bewerkt en afgewerkt? Alles wordt in eigen beheer gedaan en er wordt strikt op een juist verloop van het productieproces toegezien. Hiermee garandeert Assenti een uiterst goede kwaliteit van haar badkamermeubelen en zorgt ze ervoor dat haar assortiment tot de Europese topklasse behoort. Daarnaast houdt Assenti rekening met uw specifieke smaak, want ze maakt exact wat u vraagt. Er zijn geen beperkingen in de keuze van uw specificaties, zoals afmetingen. Aangezien u zelf onder andere de grepen en de verlichting kiest, is het van belang om uw zelf ontworpen meubel daarop af te kunnen stemmen. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor al uw vragen en voor elke service.

maak een afspraak voor een 3d ontwerp

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de badkamermeubelen van Assenti. Neem gerust contact met ons op en vraag ons naar de complete Assenti catalogus. U kunt ook een afspraak bij ons maken voor een 3D ontwerp. We kijken dan samen naar uw wensen en voorkeuren voor uw perfecte badkamer.