3d ontwerp afspraak

BEST-DESIGN BRENGT DE WERELD DICHTERBIJ

Best design is een im- en exportbedrijf van onder andere sanitair, badkamermeubelen, kranen, badkameraccessoires en installatietoebehoren. Zij zijn gestart in 1982 en hebben zich door de jaren heen bewezen als onmisbare schakel voor vele projecten. De afdeling inkoop van Best design reist de hele wereld af en bezoekt alle belangrijke beurzen om te komen tot een collectie van sanitair en badkamermeubels die zijn weerga niet kent.

GROOT ASSORTIMENT ARTIKELEN

Doordat Best design beschikt over een aantal eigen magazijnen met een totale oppervlakte van wel 4000m2, hebben ze altijd een groot aantal artikelen in voorraad. Door goed te luisteren naar de
vraag van de consument wordt het standaard assortiment samengesteld en bijgesteld.

Sanitair en badkamermeubels zijn immers trendgevoelig. Bij Best design kan men uitstekend terecht voor trendy badkamer-artikelen, maar ook voor de klassiekers, waar nog regelmatig vraag naar is.

EEN GREEP UIT HET AANBOD

De serie ‘Class’

Praktisch en erg mooi afgewerkt zijn de producten uit de serie Class. Hiernaast een afbeelding van een fonteintje om je een idee te geven van de tijdloze uitstraling van deze serie.

Kranen uit de serie ‘Nero’

Voor wie houdt van exclusief zijn deze kranen een must! Hiernaast staat een vrijstaande kraan op een voetstuk afgebeeld. Achteraf toch liever een echte regendouche gewild? Geen probleem met de opbouw regendouche, ook uit de serie Nero.

New-Stone Astoria

Een serie met een moderne uitstraling. Echt een eyecatcher in een modern vormgegeven badkamer. Met het ingebouwde click waste systeem nooit meer last van de stop. Simpelweg één klik voor sluiten, twee klikken om weer te openen.

KWALITEIT

Niet alleen kwantiteit en design zijn belangrijk voor de inkopers van Best design, ook de kwaliteit speelt een grote rol. De producten die door Best design worden ingekocht worden volgens de
strengste kwaliteitsnormen gefabriceerd en vervolgens uitvoerig getest.

3d ontwerp afspraak