clou

Clou sanitair voor design badkamers

Kom langs in de showroom

Sinds 1992 is Clou importeur en groothandel van producten voor design badkamers en toiletten. De intensieve samenwerking met een vast team van nationaal en internationaal gerenommeerde designers levert een uitgebalanceerde collectie op. Betaalbaarheid en kwaliteit houden zij nauwlettend in de gaten.

clou

Innoveren én topdesign én kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs, dat is waar Clou zich dagelijks mee bezighoudt. Zij beheersen hun productieproces tot in de puntjes. Toonaangevende ontwerpers weten met hun designkwaliteit, vak- en materialenkennis op een juiste manier vorm te geven aan Clou-producten.
De persoonlijke touch komt van general managers Math Meertens en Marie-France Meertens.

Maak 3D ontwerp afspraak
Clou
Clou

Assortiment

In het assortiment vindt u niet alleen design wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd in innovatieve materialen. De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken ons aanbod echt compleet. Minimalistisch, exclusief, imposant of intiem, welke sfeer u in toilet of design badkamer ook nastreeft, Clou inspireert u graag.

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over ons merk Clou.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete Clou catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.