3d ontwerp afspraak

Neem het vakantiegevoel mee naar huis!

Heerlijk! Om je in je eigen badkamer te kunnen wanen in het zwoele zuidelijke Portugal, waar de Cottoceramix tegels vandaan komen. Deze originele tegels met prachtige printen en dessins zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zij zijn niet alleen prachtig vormgegeven, maar geven ook warmte, sfeer en een zuidelijk tintje aan het interieur.

Cottoceramix
Cottoceramix

Niet alleen voor de badkamer
De Cottoceramix tegels zijn uiteraard niet alleen voor badkamers. Door de diversiteit, de kleurstelling en de afmetingen van deze tegels, is het mogelijk om elke ruimte in huis met deze tegels een geheel eigen sfeer geven.

Om u een idee te geven van de diversiteit en de prachtige uitstraling van deze tegels, nemen we even een greep uit het assortiment:

Wandtegels

Porticciolo

Prachtige langwerpige tegel Porticciolo. Uitermate geschikt om een landelijke sfeer in bijvoorbeeld de eetkamer te creëren. Deze tegel is verkrijgbaar in de maat 5 x 25 cm, in 5 verschillende tinten, zodat de tegels ook mooi op het reeds aanwezige meubilair kunnen worden afgestemd.

Pared
Ook deze langwerpige muurtegel Pared is goed voor een geheel unieke stijl. Zo zie je maar weer eens wat een muurtegel voor verschil kan maken. Deze tegel is uitsluitend verkrijgbaar in wittinten in de maat 7,5 x 15 cm.

Studio
Wie voor een exclusief, maar wel een beetje strak interieur gaat, is deze tegel ‘Studio’ een hele goede keuze. Je kunt met deze wandtegel naar hartenlust combineren. De tegel is verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren, waarvan er één met decor is.

Landscapes
Voor wie er van houdt, is deze tegel helemaal het einde. ’Landscapes’ tegels zijn verkrijgbaar in de maat 11 x 11 cm in maar liefst 15 prachtige kleuren! Door de grote verscheidenheid aan combinaties die mogelijk zijn, is elk project met deze tegel absoluut uniek.

Benaco
Met zulke prachtige vloertegels heb je zeker geen behoefte aan een kleed. De Benaco tegel spreekt voor zich. Verkrijgbaar in niet minder dan 20 verschillende dessins is deze tegel de oplossing voor velen! Maat: 20 x 20 cm.

Art Casa
Voor wie voor strak, modieus en elegant gaat, is er ook meer dan voldoende keuze in vloertegels van Cottoceramix, zoals deze ‘Art Casa’. Verkrijgbaar in drie prachtige tinten: wit, beige en blauw en in de formaten: 120 x 120; 60 x 120; 60 x 60 en 30 x 120.

Maak een afspraak voor een 3D-ontwerp
Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de Cottoceramix Tegels. Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus mof maak een 3D-ontwerp afspraak bij ons. Wij denken graag met u mee voor een unieke wand of vloer, afgestemd op uw voorkeuren.