3d ontwerp afspraak

ZEG JE TEGELS, DAN ZEG JE DE TEGEL BV

Op een of andere manier zijn tegels vaak het ondergeschoven kind. Er wordt bijvoorbeeld veel tijd en aandacht besteed aan de nieuwe technologieën die we in de badkamer willen en aan prachtig duurzaam sanitair dat zich gemakkelijk laat reinigen. Als alles is uitgezocht en vaak al besteld, moeten er ook nog eventjes tegels bij worden uitgezocht. Zonde! Tegels kunnen voor een groot deel de sfeer en de uitstraling van bijvoorbeeld jouw nieuwe badkamer bepalen. Pas wanneer je hebt kunnen zien wat de impact van een vloer of wandtegel is, realiseer je je vaak hoe belangrijk tegels kunnen zijn.

EXPERTS IN TEGELS

Bij De Tegel BV kunnen ze je alles wat je maar weten wilt vertellen over tegels. Niet zomaar tegels, maar authentieke handgemaakte tegels die tot wel honderd jaar meegaan.

Tegels, daar draait het bij De Tegel BV allemaal om. Zij kunnen je laten zien dat cementtegels in de meest prachtige vormen en dessins verkrijgbaar zijn.

Laat je eens verbazen en breng een bezoek aan onze showroom!

UIT HET ASSORTIMENT VAN DE TEGEL BV

Pip Studio limited collective

In verband met haar 10-jarig bestaan heeft Pip Studio een exclusieve tegelcollectie ontworpen die uitsluitend bij De Tegel BV verkrijgbaar is: “PIP Limited Motief”.

Een prachtige tegel waarmee je bijvoorbeeld de badkamer een complete make-over kunt geven.

Het motief is uit 7 verschillende tegels opgebouwd en kan worden aangevuld met uni tegels in dezelfde kleur.

De Cementtegels van De Tegel BV

Handmatig vervaardigd door middel van een ‘up-side-down’ proces worden deze kwalitatief hoogwaardige tegels vervaardigd.

Doordat alle tegels handgemaakt zijn, kan het voorkomen dat er tussen de tegels onderling een klein kleurverschil bestaat.

Mede daardoor wordt de zo charmante uitstraling van de tegels verkregen.

Zelliges tegels

‘Gebakken tegel’ is de vertaling van het Arabische woord Zelliges. Deze tegels worden vervaardigd in Marokko en andere Noord Afrikaanse landen.

Van oudsher worden deze tegels gebruikt om mozaïeken in paleizen, moskeeën, herenhuizen etc. te maken.

Tegenwoordig zijn deze tegels nog steeds bijzonder populair.

In Europa worden zij vaak gebruikt in luxe hotels, exclusieve bars, spa’s, en Wellness centra.