3d ontwerp afspraak

DECOR WALTHER VOOR EXCLUSIEVE, TIJDLOZE ACCESSOIRES

Ze zijn er sinds 1973, toen er in Frankfurt een klein bedrijfje werd opgericht door Harald Walther. Vandaag zijn ze een van de grootste leveranciers in de badkamer-sector als het om accessoires en verlichting gaat.

Decor Walther behoort tot de absolute top! Dat zie je terug in het design, maar zeker ook in de gebruikte materialen.

Decor Walther doet niet mee aan modegrillen. Bij hun gaat het om vorm en functie. Zelf zeggen ze dat ze zich onderscheiden van de rest van de markt doordat zij uitsluitend kiezen voor ‘discrete luxe’ die zorgt voor een tijdloos resultaat. Aan de hand van wat voorbeelden zullen we je laten zien wat ze daarmee bedoelen!

DE ONTWERPEN VAN DECOR WALTHER

Bij Decor Walther wordt uitsluitend gewerkt met het beste. De beste ontwerpers, de beste designers en de beste materialen. Hun producten worden vervaardigd uit messing, in glanzend (verchroomd) en mat (vernikkeld). Messing is vormstabiel en zeer robuust, dus bij uitstek geschikt voor de producten van Decor Walther.

Decor Walther heeft inmiddels een groot aantal series met prachtig vormgegeven accessoires en verlichting. Zo mooi dat je bijna niet kunt kiezen.

Elke serie biedt je een enorme keuze uit producten die allemaal perfect op elkaar zijn afgestemd. Je kunt met de producten van Decor Walter echt de finishing touch aan je mooie badkamer geven.

VERSCHILLEND, MAAR TOCH HETZELFDE

Als je de series van Decor Walther met elkaar vergelijkt, valt je de luxe, tijdloze uitstraling onmiddellijk op. Inderdaad. De badkameraccessoires en badkamerverlichting van Decor Walther hebben functionaliteit en een uitstraling van allure gemeen.

Dat is wat ze bedoelen met tijdloos en discrete luxe.

EEN AANTAL VOORBEELDEN:

De serie Stone

De serie Basic

De serie Corner

VERLICHTING

De badkamerverlichting van Decor Walther is ontworpen met een hoge mate van gebruiksgemak in gedachten.

Net als de accessoires, is de verlichting stijlvol, een lust voor het oog. Maar er is ook goed nagedacht over de functionaliteit.

Zo hebben ze bijvoorbeeld een ‘clip-lamp’ voor gericht licht in de badkamer.

BEWIJS GELEVERD

Het mag dus duidelijk zijn dat met geen van de prachtige series van Decor Walther valt te spotten. Met de luxueuze uitstraling en het tijdloze karakter zijn deze accessoires een aanwinst voor elke badkamer.

Doordat het assortiment van Decor Walther een ruim aanbod aan verschillende series heeft, die elk een groot scala aan producten bevatten, heb je altijd een unieke combinatie in huis.