3d ontwerp afspraak

DURAVIT BADKAMERS VOOR EEN GLIMP VAN DE TOEKOMST


Het creëren van een gevoel van Wellness staat hoog in het vaandel bij Duravit. Alle badkamersystemen, badkamermeubilair en sanitair zijn hierop afgestemd. Een Duravit badkamer sluit naadloos aan op het drukke bestaan dat wij tegenwoordig leiden. In een Duravit badkamer laat je in ‘no time’ de stress van je hectische dag van je afglijden.

GROOT ASSORTIMENT

Duravit heeft een uitgebreid assortiment badmeubelseries die zijn ontworpen door verschillende  designers van grote klasse. Wat alle series met elkaar gemeen hebben is dat het Wellness gevoel duidelijk voorop staat. Ook wanneer je over een bescheiden budget beschikt voor de inrichting van de badkamer, heb je een ruime keuze binnen het assortiment van Duravit.

WE STELLEN EEN AANTAL SERIES EVEN AAN JE VOOR:

L-Cube

In de L-Cube collectie zijn alle overbodige elementen weggelaten. Het idee hierachter is dat de badkamergebruiker dan zo min mogelijk wordt afgeleid en dus maximaal kan ontspannen. Deze collectie is prachtig vormgegeven en straalt luxe en comfort uit.

DuraStyle

Een prachtig vormgegeven serie die rustig op de achtergrond aanwezig is. Met praktische accenten, zoals een opstaande rand aan de achterkant van het bad, waarachter de shampoo en andere badproducten uit het zicht verdwijnen. Met halfopen badkamer kasten om een meer ruimtelijk effect te creëren.

Ketho

Een ideaal instapprogramma met een zeer vriendelijke prijs- kwaliteitverhouding. Deze serie heeft een frisse heldere vormgeving waar goed over is nagedacht. Een goed voorbeeld daarvan zijn de ergonomisch gevormde greeplijsten die kenmerkend zijn voor deze serie. Een zeer functionele, maar bescheiden vormgeving die gemakkelijk in elke badkamer kan worden geïntegreerd.

Delos

Kenmerkend voor deze serie is de Tip-on techniek waarmee deuren en schuifladen zich laten openen. Handgrepen zijn niet nodig en dus ook niet aanwezig. Dit komt de prachtige vormgeving van de badkamermeubelen in deze serie zeker ten goede.

Ook de onzichtbare draagconstructie van het badkamermeubel en het lichtdak boven de spiegel, dat indirect licht geeft, zijn complementair aan deze prachtige vormgeving.