3d ontwerp afspraak

FORZALAQUA, HET HELE JAAR DOOR HET ‘VAKANTIEGEVOEL’

Voor wie helemaal gaat voor ‘la dolce vita’ en zich de koning te rijk voelt in Toscane of Rome is er natuurlijk Forzalaqua.

Met een Forzelaqua badkamer waan je je elke dag opnieuw in een vakantieparadijs. Dat verzacht de vaak zo trieste aanblik van ons Nederlandse weer een beetje.

Ja, in de badkamers van Forzalaqua is het goed toeven.

BIJZONDERE LIJN

De badkamer- en sanitairproducten van Forzalaqua hebben een robuuste lijn en een elegante uitstraling. Een bijzondere combinatie, die zij hebben weten te realiseren.

Door gebruik te maken van authentieke en duurzame materialen wordt probleemloos invulling gegeven aan nét die significante details die de badkamer zijn warme uitstraling geven.

DE NATUUR ALS INSPIRATIE

Bij Forzalaqua laat men zich inspireren door de Italiaanse robuuste natuur. Zo kunnen zij de warme, strakke en vooral stijlvolle producten realiseren.

De bijzondere combinatie van massief eikenhout en massief natuursteen maakt de producten van Forzalaqua zo enorm populair.

KWALITEIT EN GARANTIE

Bij Forzalaqua worden zeer strenge eisen gesteld aan de kwaliteit van de materialen die bij de productie en het ontwerp van de producten worden gebruikt. Alleen de beste materialen worden geselecteerd en verwerkt tot de prachtige producten van Forzalaqua.

EIKENHOUTEN BADKAMERMEUBEL

De badkamermeubelen van Forzalaqua worden van het mooiste eikenhout uit Europa in Nederland gemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met duurzame materialen, dus al het hout is FSC en PEFC gecertificeerd.

Voor de fabricage van de badkamermeubelen komt nog ouderwets handwerk om de hoek kijken.

NATUURSTENEN WASKOM

De wastafels en waskommen van Forzalaqua worden gemaakt van natuursteen afkomstig uit oude steengroeves. Er wordt gewerkt met de beste materialen zoals basalt, graniet, travertin, hardsteen en marmer.

Desgewenst kan er zelfs een wastafel uit één stuk natuursteen worden gemaakt.

FORZALAQUA HEEFT DIVERSE SERIES IN HAAR ASSORTIMENT:

Bellezza wastafel

Prachtige exclusieve uitstraling.
Strakke, rechthoekige vorm.

Palermo

Bijzonder door mooie schuine afloop.

Laguna

Half uitstekende wastafel.

Taranto

Kleine wasbak met mooie strakke vormgeving.

MAATWERK

Wie absoluut een uniek design voor de badkamer wil kan desgewenst bij Forzalaqua ook terecht voor maatwerk badkamermeubelen. Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over Forzalaqua. Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.