3d ontwerp afspraak

geberit, het brein achter design

Voor al uw badkamersanitair geldt dat de sanitairmodules van Geberit het verschil maken tussen luxe én luxe met comfort en bedieningsgemak. De sanitairmodules van Geberit zijn innovatief en gebruikersvriendelijk. Daarnaast vereist de inbouw van de modules geen bouwtechnische aanpassingen. Deze kunnen dus zowel in bestaande- als nieuwbouw worden gebruikt en zijn uitstekend te combineren met de meest gangbare keramieken.

het verschil zit hem in de details

Er zijn badkamers en er zijn badkamers voorzien van Geberit sanitairtechniek. Het verschil zit hem in de bijzondere en innovatieve systeemtechniek en de gebruikersvriendelijke bedieningspanelen. Voor iedereen die houdt van luxe, comfort en bedieningsgemak en noviteiten, zijn de systemen van Geberit echt een must!

monolith sanitairmodule

De Geberit Monolith module voor sanitair biedt onvermoede toepassingen voor badkamersanitair. De module Geberit Monolith Plus is een module voor de wc. Deze module is in twee hoogtes verkrijgbaar. Dat maakt de toepassingsmogelijkheden voor deze module eindeloos.

Geïntegreerd reservoir
Voor het geïntegreerde reservoir zitten voorplaten van hoogwaardig veiligheidsglas. Dit glas is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zand en umbra, zodat de kleur altijd bij de rest van het interieur past.

ComfortLight
Een dunne LED-lichtbalk die aan de bovenzijde van het element zit, gaat aan zodra iemand in de buurt van de wc komt. Er kan worden gekozen uit 7 verschillende kleuren licht. Prima te combineren dus met de kleuren van de badkamer. Ook kan de lichtsterkte van de LED-lichtbalk worden aangepast.

Geurzuivering
Geen vieze geurtjes meer! Die worden geneutraliseerd door een keramisch filter dat zich in het element bevindt. Nadat de lucht gezuiverd is, wordt deze langs de zijkanten van het element
weer teruggebracht in de ruimte. Het filter dient eens per 6 jaar vervangen te worden. Het geurzuiveringssysteem kan ingeschakeld worden door middel van

een softtouchbediening op hetelement, of kan automatisch inschakelen wanneer iemand zich in de buurt van het toilet bevindt. Na 10 minuten schakelt het systeem vanzelf uit. Soft-touch bediening Een zachte aanraking is voldoende om het toilet door te spoelen of de geurzuivering in- of uit te schakelen.

duurzame producten

Bij de ontwikkeling van haar producten heeft Geberit niet alleen gedacht aan comfort, functionaliteit, luxe en design, maar ook aan het milieu. De producten van Geberitzijn duurzame producten, vervaardigd van uitsluitend fijne en duurzame materialen. Maar, Geberit gaat verder dan het gebruiken van duurzame materialen, bijvoorbeeld in de vorm van ontwikkeling van waterbesparende producten en efficiency tijdens de productie. Alles, om het milieu zo min mogelijk te belasten.