3d ontwerp afspraak

GROHE, VERSTAND VAN WATER EN DESIGN

Met een badkamer van Grohe lijkt het wel of al het andere minder belangrijk wordt. Je waant je in een heuse Spa met alle comfort en smart-technologie onder handbereik. Wie had ooit gedacht dat het nemen van een simpele douche zo’n geweldige ervaring kon zijn!

Eénmaal Grohe, altijd Grohe!

INSPIRATIE

De mensen van Grohe zien water als bron van inspiratie en dat merk je. Alle Grohe producten kenmerken zich door:

  • Kwaliteit
  • Technologie
  • Design
  • Duurzaamheid

Dat geldt voor het keramiek, maar ook voor hun kranen, douches en sanitaire systemen. Alles is op elkaar afgestemd. Klaar, voor de ideale match!

GROHE KERAMIEK

Grohe neemt geen halve maatregelen, dat blijkt wel als je kijkt naar de drie fantastische lijnen die zij momenteel in het keramiek hebben. Zie dan nog maar eens een keuze te maken!

Cube Ceramic

Even ‘back to basic’ met deze op de strakke lijnen van de kubus geïnspireerde ware badkamerkunst. Met mooie strakke lijnen en een unieke vormgeving die in elke badkamer bijdragen aan een weldadige uitstraling. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd en kunnen perfect worden gecomplementeerd met de kranen en smart technologie van Grohe.

Euro Ceramic

Voor een badkamer waarin het steeds weer ‘thuiskomen’ is. De Euro Ceramic badkamerlijn van Grohe past zich aan jouw persoonlijke leefwijze aan. Prachtig sanitair en slimme technologie zorgen ervoor dat je je geen andere badkamer meer kunt wensen. Deze geweldige badkamer is ontworpen voor kwaliteit en comfort tegen een aantrekkelijk tarief! Goed voor jarenlang badkamerplezier!

Bau Ceramic

Ontworpen om breed ingezet te kunnen worden in badkamers van hotels, kantoorpanden, woonhuizen, etc. Mooi vormgegeven met zachte ronde vormen. Dit sanitair is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt de gebruiker optimaal comfort. Bovendien is het sanitair zo vormgegeven dat het zich gemakkelijk hygiënisch en fris laat reinigen. Met de kranen en technologie van Grohe een fantastisch bezit en een genot om te gebruiken!

DE ONGEKENDE DOUCHE-ERVARING MET GROHE SMARTCONTROL

Met de nieuwe SmartControl van Grohe, regel je nu elk onderdeel van de douche naar je eigen voorkeuren. Moeiteloos stel je op het SmartControl-panel de temperatuur van het water, de waterstroom en het soort waterstraal in. Helemaal volgens jouw eigen persoonlijke voorkeur. Bijzonder hierbij is nog dat de SmartControl jouw voorkeuren voor je opslaat zodra je klaar bent met douchen. Gemak dient dus de mens!

De SmartControl is verkrijgbaar in drie soorten:

  • SmartControl Opbouw
  • SmartControl Combi-Douchesysteem
  • SmartControl Inbouw