3d ontwerp afspraak
Hotbath
Hotbath
Hotbath
Hotbath

Hotbath, een Nederlandse onderneming dat beschikt over een groot aantal series die zo zijn gemaakt dat ze passen in iedere badkamer. Het heeft een internationaal team met specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Een doelstelling van Hotbath luidt dan ook: “zelf een kwalitatief hoogwaardig programma ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat te laten produceren”.

De Hotbath serie
Volgens Hotbath zijn ‘s werelds beste specialisten te vinden in Italië, vandaar dat de volledige productie van de Hotbath series daar plaatsvindt. De unieke systemen bij Hotbath zorgen ervoor dat het dagelijks gebruik van haar producten goedkoper, duurzamer en energiebesparend is.

Het Hotbath netwerk bestaat onder andere uit producenten die behoren tot de allerbeste, gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Door de kwalitatief goede producenten hebben alle producten van een Hotbath serie 5 jaar volledige garantie. De Flühs inbouwdelen hebben zelfs 10 jaar volledige garantie. En, alle onderdelen en/of componenten van Hotbath zijn minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie nog leverbaar.

De stijl van
Hotbath

Hotbath vindt het belangrijk dat haar producten in ieder type badkamer past. Er zijn daarom verschillende series, waaronder diverse moderne series in het rond en vierkant. Ook is er een klassieke serie. Een bijkomend voordeel is dat de series van Hotbath volledig zijn, u kunt dus alle Hotbath kranen van de badkamer uit dezelfde serie nemen. Dit zorgt voor eenheid in uw badkamer en voor een mooi en strak geheel.

Het assortiment
De populairste serie van Hotbath is de Cobber serie. De diversiteit in de kleurmogelijkheden maakt deze serie uniek. Het heeft een moderne look met ronde vormen, waardoor deze serie erg gewild is. Daarnaast is het goed te combineren met verschillende badkamerstijlen. De Cobber serie biedt ook inbouwkranen, die prachtig ingebouwd kunnen worden en zo mooi weggewerkt zijn. Deze inbouwkranen hebben een luxe uitstraling. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren, dus er is er altijd één die precies bij u past.

hotbath
Hotbath

Italiaans vakmanschap met een knipoog
Het Italiaanse vakmanschap van Hotbath kun je terugvinden in Piedemont, Iake Orta; “The beating heart of our business. Where all our products come to life.”

Naast de Cobber serie, heeft Hotbath andere series en daarin is ze niet alleen creatief geweest in de ontwerpen, maar ook in de benaming van die series. Zo heb je de Laddy serie, maar ook de Bloke, Buddy, Dude, Chap, Pal en Mate serie. Naast de gelijkenis met de namen, hebben deze series wel ieder hun eigen kenmerken waarmee u kunt bepalen welke stijl het beste bij uw badkamer past.

Maak een afspraak voor een 3D ontwerp
Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de Hotbath series. Neem gerust contact met ons op en vraag ons naar de complete Hotbath catalogus. Ook kunt u een 3D ontwerp afspraak maken bij ons. Wij denken dan graag met u mee over een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.