3d ontwerp afspraak

Hadden we vroeger genoeg aan een wastafel met kraan en een douche met putje, tegenwoordig doen we het er niet meer voor! Gelukkig hoeft dat ook niet. Badkamers zijn al lang geen ondergeschoven kindjes meer. Tegenwoordig dient de badkamer ook niet alleen meer om jezelf te wassen. We gebruiken de badkamer ook als plaats om lekker te kunnen ontspannen en om onszelf eens lekker te verwennen. Daarom nemen badkamermeubels ook een steeds belangrijkere plaats in.

Ontwerpen van Sanibell
Bij het samenstellen van badkamers wordt steeds vaker gekozen voor badkamermeubels van Sanibell. Met name De series ‘Ink’ en ‘Bliss’ worden regelmatig ingezet om weer een ‘droombadkamer’ te realiseren. Dat is niet verwonderlijk, want bij Sanibell weten ze inmiddels waar ze het over hebben als het praktisch, luxe, betaalbaar en van goede kwaliteit moet zijn.

Een paar voorbeelden:

Bliss: Cargo
​Een maatwerk wastafelblad met geïntegreerde wasbakken, die zowel links als rechts in het plateau kunnen worden geplaatst. Van de dubbele variant is de tussenmaat vast, maar de zijpanelen kunnen geheel gepersonaliseerd worden tot wel 3 meter breed.

Ink: Dock

De Dock, van de Ink-collectie is zeer populair. Dat komt natuurlijk omdat het een prachtig meubel is, maar eigenlijk ook omdat het een praktisch badkamermeubel is van slechts 40 cm diep. Daardoor past het snel binnen de beschikbare ruimte in de badkamer.

Behalve geïntegreerde wasbakken, zijn opbouw wasbakken tegenwoordig ook enorm populair:

Bliss: Dogma Vierkant Quarts Grijs en de Dogma Rond Quarts Grijs.
Alsof ze zo neergezet zijn! Deze moderne en kwalitatief hoogwaardige wasbakken. Een juweeltje in elke nieuwe badkamer.

Ink: Vrijhangende wasbakken. Echte eye-catchers die bovendien nog extra ruimte voor handdoeken en dergelijke bieden. Een goed voorbeeld is deze Ink Unlimitted vrijhangende wasbak. Prachtig en goed voor een extra ruimtelijk effect in de badkamer.

Maak een afspraak voor een 3D-ontwerp
Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over deze collectie. Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus of maak een 3D-ontwerp afspraak bij ons. Wij denken graag met u mee voor een unieke wand of vloer, afgestemd op uw voorkeuren.