3d ontwerp afspraak

INSTAMAT, VOOR EEN LEKKER WARME TRENDY BADKAMER.

Badkamerradiatoren staan normaal gesproken niet bekend om hun toegevoegde waarde aan het interieur. Natuurlijk zijn ze belangrijk omdat een koude badkamer niet erg aantrekkelijk is, maar voor het oog hoefde het niet zo nodig.

Daar komt nog eens bij dat designradiatoren altijd als vervelende bijkomstigheid hadden dat ze niet erg veel warmte gaven. Al die die problemen behoren voorgoed tot het verleden met de radiatoren van Instamat!

Kwaliteit, design en functionaliteit zijn kenmerken van hun ruime assortiment design radiatoren. Echte trendsetters zijn het, die badkamerradiatoren van Instamat. Zij hebben radiatoren voor aansluiting op de CV, elektrische radiatoren en zelfs radiatoren die voor beide toepassingen geschikt zijn.

ELEKTRISCHE RADIATOREN

Vroeger waren het echte stroomverslinders, elektrische radiatoren. Tegenwoordig wordt ook aan het rendement en het verbruik van de elektrische radiatoren gedacht.

De radiatoren van Instamat geven snel warmte af en voldoen aan de nieuwe EU-wet ‘Ecodesign’. Daarin staat dat elektrische radiatoren een regelsysteem voor een energiezuinige werking moeten hebben. Dit zorgt onder meer voor een lagere CO2 uitstoot. De genoemde afgiftes van de radiatoren van Instamat zijn allemaal conform EN442. Dat maakt het eenvoudig om het rendement van de radiatoren te bepalen.

EEN GREEP UIT ASSORTIMENT VAN INSTAMAT

Deco – Dubbel

Leverbaar in enkele en dubbele uitvoering. Uitgevoerd met kenmerkende stijlelementen zoals de welbekende strakke buizen en de openingen voor de handdoek.

Je kunt kiezen uit een rechthoekige of ovale opening voor de handdoek.

Milano

Lekker om je handdoek op te drogen of te verwarmen! Deze radiator bestaat uit twee verticale trapezium vormige collectorbuizen waartussen ovale gebogen elementen zitten.

Deze radiator is in de normale uitvoering verkrijgbaar, maar ook in elektrisch of mix. Doordat hij in veel verschillende maten geleverd kan worden, is deze radiator geschikt voor elke badkamer.

Cobra

Met verwarmingsbuizen die sierlijk als een slang omhoog slingeren is deze ‘Cobra’ een echte eyecatcher in de badkamer.

Deze radiator kan ook worden geleverd zonder de verticale collector buis. Wie wel de collectorbuis wil, kan zelf bepalen of deze links of rechts moet komen.

Teso

Een prachtig vormgegeven radiator waarmee je alle kanten op kunt. Hij kan horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd.

Aan de voorzijde is de radiator voorzien van een handdoekstang waarachter je de handdoeken kunt verwarmen.

Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

Serie T

Waar is de radiator gebleven? De Serie-T radiatoren laten zich gemakkelijk verstoppen als functionele accessoire in de badkamer. Zij vermommen zich eenvoudig als handdoekenrek, of badjas houder. Verkrijgbaar in 4 verrassende types.