3D ontwerp afspraak

Een verfrissend en vernieuwend merk, dat exclusief en uitgesproken is, zo is JEE-O te omschrijven. JEE-O, een Nederlandse onderneming, geeft met haar producten een nieuwe belevenis in de badkamer. Lammert Moerman, het creatieve brein achter JEE-O, creëert producten die u rust geven. Een ruimte dat vrede en functionele luxe uitstraalt, in uw eigen badkamer!

JEE-O
JEE-O heeft een robuust en verfrissend design, met een stoere en brutale look. Kenmerkend aan dit merk ik dan ook de eenvoud in haar producten, met een uitstraling die voor zichzelf spreekt. Door de minimalistische vormgeving, met heldere en pure vormen zonder opsmuk, wat uitstekend in de badkamer trends van nu past. Door de specialisatie in baden en kranen, vertegenwoordigt het merk een persoonlijke, bewuste keuze voor een moderne invulling in de badkamer. Zo zijn de baden gemaakt van DADO-quartz composiet, een zeer duurzaam en sterk materiaal. Kent u de baden in deze collectie al?

De JEE-O by DADO badserie laat een minimalistisch design zien met organische vormen. Naast bovengenoemde collecties, bestaat deze serie uit meer JEE-O by DADO baden. Wilt u meer informatie hierover? Neem contact met ons op en wij kunnen u alles vertellen over deze serie en welke het beste bij uw voorkeuren past!

Het assortiment
Het merk JEE-O kent meerdere series. Zo heb je de Soho-serie, waarvan de look omschreven kan worden als industrieel. Het is geïnspireerd op de loft appartementen in New York. De kranen in deze serie hebben een matte uitstraling door het Stainless steel dat is gebruikt. Het design

van de Soho-serie laat mooi zien dat “less is more”. Door het minimalistische uiterlijk van haar kranen, met een simpel design, geeft het juist een uniek beeld naast de andere badkamermeubelen.

Ook is er de Pure-serie. Deze serie bestaat uit vrijstaande douches en badvullers en wand-opbouwkranen. Met een roestvast staal en een gepolijste afwerking, geeft het een stoer uiterlijk. Wist u dat deze serie bekend is van de Rituals winkels?

Maak een afspraak voor een 3D ontwerp
Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de JEE-O serie. Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete JEE-O catalogus. U kunt ook een 3D ontwerp afspraak maken bij ons. Wij denken dan graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw persoonlijke wensen.