3d ontwerp afspraak

ITALIAANS DESIGN VAN LUCA SANITAIR, HEEL BIJZONDER.

Wat in ooit begon als een ideetje van Luc van den Berg is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. In 2002 zijn zij gestart met het importeren van Italiaans design sanitair. Tegenwoordig hebben zij een ruim aanbod van eigen
Luca Sanitair producten. Met hun assortiment richten zij zich op het midden- en hogere segment van de badkamerbranche. In hun assortiment hebben zij inloopdouches, opzetwastafels, vrijstaande ligbaden, badkamermeubelen, kranen en radiatoren.

SANITAIR

Alles in het assortiment van Luca Sanitair is vervaardigd naar Italiaans design. In hun assortiment hebben ze eigen ontwikkelde badkamerproducten waaronder vrijstaande ligbaden, douchwanden en accessoires.

VRIJSTAAND BAD

Luca Sanitair heeft baden uitgevoerd in verschillende materialen.

luca sanitair

PRIMO

Zo is er de Primo, een bad van acryl. Acryl heeft de prettige eigenschap dat het slipvast is, je glijdt dus niet snel uit en bovendien is het licht in gewicht. Voor de Primo geldt ook nog eens dat de stop in het midden van het bad zit. Je kunt dus zonder probleem met z’n tweeën een bad nemen.

LUCA VASCA

De Luca Vasca is vervaardigd van solid surface. Solid surface wordt steeds vaker gebruikt voor de productie van sanitair en badkamermeubilair. Het is een natuurlijk materiaal dat is samengesteld uit mineralen en harsen. Het kan tot praktisch elke gewenste vorm verwerkt worden. Doordat de afwerking van de solid surface producten met hetzelfde materiaal wordt gedaan, heb je ook geen naden en is schoonmaken een makkie!

DOUCHEWANDEN

De prachtige glazen douchewanden van Luca Sanitair hebben een speciale behandeling gekregen voordat ze afgeleverd worden. Daardoor:

  • Loopt het water sneller langs de douchewand weg;
  • Heeft kalk en vuil minder kans om te hechten;
  • Is de douchewand snel en gemakkelijk schoon te maken.

 

LUCA VLOERWISSER

Complementair aan de prachtige inloopdouches is de Luca vloerwisser, ontwikkeld door Luc van den Berg zelf. De duurzame en onmisbare vloerwisser is inmiddels het meest bekende product van Luca Sanitair. Deze vloerwisser laat zich uitstekend combineren met de inloopdouches en de douchegoten van Luca Sanitair.

LUCA WOOD

Een private label van Luca Sanitair. Prachtige badkamermeubels gemaakt van hoogwaardig eikenhout en teakhout. Duurzame producten, vervaardigd in Nederland naar Italiaans ontwerp.

LUCA STEEL

 

Dit is het nieuwste eigen merk van Luca Sanitair. Je kunt de frame badkamermeubelen in standaard maten of op maat gemaakt bestellen. Voor het materiaal is gebruik gemaakt van het luxe 316 RVS een zeer stevige en roestvrije staalsoort. De Luca Steel producten zijn verkrijgbaar in RAL-kleuren.

3d ontwerp afspraak