3d ontwerp afspraak

Dat tegels aan de muur en op de vloer praktisch zijn, dat wist u natuurlijk al. Het is al lang niet meer zo dat je tegels uitsluitend in de badkamer, de gang of in de keuken vindt. Met de prachtige ontwerpen en dessins van deze tijd, zou je eigenlijk overal in huis wel tegels op de vloer en aan de wand willen hebben.

tiles & stones

De tegels van Piet Boon zijn hier een heel goed voorbeeld van. Met de Tiles & Stones collectie van Douglas & Jones creëert u sfeer en harmonie in uw huis. De wanden en de vloeren vormen immers de basis van uw interieur. Een prima uitgangspunt voor een schitterend interieur!

bijzonder

Wat de tegels van Piet Boon zo bijzonder maakt, is dat zij zijn ontworpen om functionaliteit, esthetiek en individualiteit te combineren. Dat zie je terug in de diversiteit van de vormen, afwerking en de details. Ook de vervaardiging van deze tegels is uniek. De tegels worden ambachtelijk geproduceerd door handgedrukte klei uit een mal.

voor elk interieur

Deze collectie met het karakteristieke ingetogen kleurenpalet, vervaardigd uit uitsluitend duurzame materialen is een absolute aanwinst in elk interieur.

De Tiles & Stones collectie sluit overigens perfect aan op de andere collecties van Studio Piet Boon. Er kan dus naar hartenlust mee gevarieerd worden!

De Piet Boon collectie bestaat uit zes prachtige, zorgvuldig samengestelde en ontworpen series:

  • CONCRETE
  • SIGNATURE
  • WAX
  • TINY
  • HUGE
  • STONES
  • Bijzonder is dat elke serie haar eigen specifieke eigenschappen heeft waar het materiaal, afwerking, kleurenpalet, textuur en formaat betreft.

EEN GREEP UIT DE PRACHTIGE ONTWORPEN SERIES:

Piet Boon Tiny Concrete Chalk

Piet Boon Signature Tile White Mat

Piet Boon Wax Tile

Piet Boon Wax Tile

Piet Boon Stones Silver Wood

Piet Boon Stones Silver Wood

unieke creaties

De grote diversiteit binnen de Piet Boon collectie, maakt het mogelijk om unieke creaties binnen uw interieur te realiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld om een speels effect te verkrijgen, verschillende formaten tegels door elkaar gebruiken. Voor kleine ruimtes raden wij aan om niet meer dan twee formaten te gebruiken. Wilt u een ruimte groter laten lijken, gebruik dan (hele) grote tegels.

maak een afspraak voor een 3d-ontwerp

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de Piet Boon collectie. Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus. Of maak een 3D-ontwerp afspraak bij ons. Wij denken graag met u mee voor een unieke wand of vloer, afgestemd op uw voorkeuren.

3d ontwerp afspraak