Primabad is een Nederlandse badmeubel leverancier uit Veghel. Pirmabad werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij uw gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van uw product voorop staat. Primabad heeft meer dan 50 hout en lak kleuren voor al haar meubels, wat haar collectie uniek maakt. Er is altijd wel een kleur die bij uw smaak en stijl past. meer dan 20 soorten meubel in combinatie met ene groot assortiment hoge kasten en spiegelkasten maakt Primabad een leverancier waar bijna alles mogelijk is.

het Coast meubel van Primabad

In onze toonzaal vindt u het Coast meubel van Primabad, de Coast typeert zich door haar keramieke bak met een bijzonder dunne strakke lijn. De bak loopt van binnen conisch wat het geheel voor een keramiekproduct heel bijzonder maakt. Naast de Coast hebben wij ook een actiemeubel van Primabad ten toon gesteld, voor een gunstige prijs kunt u toch profiteren van de kwaliteit van Primabad.

Maak 3D ontwerp afspraak
primabad
primabad

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de Primabad-serie.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete Primabad catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.