3d ontwerp afspraak

SANIBELl: BADKAMERMEUBELEN VOOR ELKE SMAAK EN ELK BUDGET.

Ink, Bliss, Proline en Basic Line, dat zijn de vier merken van de hand van Sanibell. Zij zijn al actief op de badkamermarkt sinds de jaren 70. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. Sanibel speelt steeds in op de wensen van de consument en voert dit door in alle vier de merken.

In dit artikel besteden we aandacht aan de series Proline en Basic Line. Voor informatie over de merken Ink en Bliss, verwijzen we je graag naar het artikel op onze website dat we aan deze twee merken hebben gewijd.

PROLINE

In 5 stappen de badkamer ontwerpen. Door het 5-stappen programma van Proline te doorlopen, ontwerp je met gemak je eigen badkamermeubel. De producten uit de serie ‘Proline’ zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Dus niet meer puzzelen om het gewenste badmeubel in je badkamer te kunnen plaatsen. Gewoon zorgeloos een keuze maken en kiezen voor de maat die in jouw badkamer past!

 

HET STAPPENPLAN

Stap 1:           Meet op hoe breed het badkamermeubel maximaal mag zijn.

Stap 2:           Maak je keuze uit het assortiment wastafels. Je kunt kiezen uit porselein, kunstmarmer, glas of een opbouw-waskom.

Stap 3:           Bepaal wat voor spiegel je wilt hebben. Je kunt kiezen uit spiegels met verlichting of een prachtige spiegelkast.

Stap 4:           Kies een kleur voor de onderkast. Je kunt kiezen uit hoogglans wit, eiken of donker eiken.

Stap 5:           Maak tenslotte het ontwerp af met een hoge kast, extra verlichting of andere opties.

Een greep uit het assortiment van Proline:

BASICLINE

Voor wie gaat voor de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft Sanibell de serie Basicline. Daarvoor hebben ze een aantal complete sets in verschillende kleuren samengesteld. De uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van deze serie betekent absoluut niet dat er aan stijl en uitstraling moet worden ingeboet.

Laat je overtuigen door een paar voorbeelden: