Sanibell

Kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad

 

Sanibell is een toonaangevende producent van badkamermeubelen, wastafels en fonteinen in porselein, keramiek, polystone, quartz, solid surface, natuursteen en staal. Opgericht in 1978 en altijd vernieuwend. Modern, eigentijds en  natuurlijk met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Spiegels, spiegelkasten en verlichting maken ook deel uit van de moderne collecties en blinken uit in kwaliteit en functionaliteit. Sanibell heeft een sterke focus op productontwikkeling, vormgeving en service voor de premium merken Bliss en INK, het merk Proline in het middensegment en het merk Basic Line dat in de goedkopere segmenten wordt toegepast

BLISS 

Bliss vertegenwoordigt een exclusieve merklijn van badkamermeubelen in het hogere segment. De Bliss badkamermeubelen en wastafels inspireren u tot het creëren van steeds mooiere badkamers. U ziet onze meubelen daarom ook steeds meer in de moderne badkamer. De Bliss collectie bestaat uit twee merken; Bliss Elements dat zich kenmerkt door het semi-maatwerk, de ruime keuze uit materialen en kleuren en de maximale breedte van drie meter.

BLISS elements
BLISS Eviva

INK

Het merk INK is de basis van Sanibell. De INK badkamermeubelen worden in huis ontworpen, geheel naar de wensen en behoefte van de hedendaagse consument.

De uitgebreide collectie INK meubelen zijn afgewerkt met de mooiste lakken, houtdecors en massieve eiken of eikenfineer panelen. De INK badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met of zonder grepen en veel verschillende diepte-, breedte en hoogtematen. Het moderne en strakke design wordt gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit wastafel die in diverse materialen voorhanden zijn.

INK meubel

PROLINE

In 5 stappen de badkamer ontwerpen. Door het 5-stappen programma van Proline te doorlopen, ontwerp je met gemak je eigen badkamermeubel. De producten uit de serie ‘Proline’ zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Dus niet meer puzzelen om het gewenste badmeubel in je badkamer te kunnen plaatsen.

Gewoon zorgeloos een keuze maken en kiezen voor de maat die in jouw badkamer past!

Proline

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over deze collectie.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus of maak een 3D-ontwerp afspraak bij ons. Wij denken graag met u mee voor een unieke wand of vloer, afgestemd op uw voorkeuren.