Sanibell

Kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad

 

Kom langs in de showroom

Ink, Bliss, Proline en Basic Line, zijn de vier merken van Sanibell. Zij zijn al actief op de badkamermarkt sinds de jaren 70. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de markt. Met een enorme passie voor vormgeving ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert Sanibell badkamermeubelen, maar ook de wastafels en fonteinen in porselein, polystone, quartz, solid surface en natuursteen. Ook spiegels, spiegelkasten en verlichting maken een onlosmakelijk deel uit van deze stijlvolle collecties en blinken uit in kwaliteit en functionaliteit. 

PROLINE

In 5 stappen de badkamer ontwerpen. Door het 5-stappen programma van Proline te doorlopen, ontwerp je met gemak je eigen badkamermeubel. De producten uit de serie ‘Proline’ zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Dus niet meer puzzelen om het gewenste badmeubel in je badkamer te kunnen plaatsen.

Gewoon zorgeloos een keuze maken en kiezen voor de maat die in jouw badkamer past!

Proline

HET STAPPENPLAN

Stap 1:           Meet op hoe breed het badkamermeubel maximaal mag zijn.

Stap 2:           Maak je keuze uit het assortiment wastafels. Je kunt kiezen uit porselein, kunstmarmer, glas of een opbouw-waskom.

Stap 3:           Bepaal wat voor spiegel je wilt hebben. Je kunt kiezen uit spiegels met verlichting of een prachtige spiegelkast.

Stap 4:           Kies een kleur voor de onderkast. Je kunt kiezen uit hoogglans wit, eiken of donker eiken.

Stap 5:           Maak tenslotte het ontwerp af met een hoge kast, extra verlichting of andere opties.

Een greep uit het assortiment van Proline:

Proline
Proline
Proline

BASICLINE

Voor wie gaat voor de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft Sanibell de serie Basicline. Daarvoor hebben ze een aantal complete sets in verschillende kleuren samengesteld.

De uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van deze serie betekent absoluut niet dat er aan stijl en uitstraling moet worden ingeboet.

Basicline
Basicline
Basicline
Basicline

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over deze collectie.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus of maak een 3D-ontwerp afspraak bij ons. Wij denken graag met u mee voor een unieke wand of vloer, afgestemd op uw voorkeuren.