SEALSKIN

De beste douche ervaring

Kom langs in de showroom

Sealskin dateert al uit de 18e eeuw. Oorspronkelijk was het een leerhandel. Zij waren toeleverancier van producten aan de schoenindustrie. Langzaam maar zeker breidde de onderneming zich verder uit en maakte het leer plaats voor textiel, kunststof, glas en andere materialen. Ook de schoenindustrie behoorde tot het verleden en moest plaatsmaken voor de sanitair branche. Langzaam maar zeker ontstond de Sealskin zoals wij die tegenwoordig kennen: Sealskin, producent en leverancier van sanitair en badkamer accessoires en decoratie.

Duka 1700

Eén van de laatste bijzondere ontwerpen van Sealskin is de Duka 1700 douche. Ook verkrijgbaar in stijlvol zwart. Omdat zwart over het algemeen zorgt voor een instant luxe en stijlvolle sfeer in de badkamer.

In dit geval is het niet alleen de kleur, maar ook de onderscheidende textuur van de douche. Deze heeft een hele bijzondere matte finish.

Alle Duka douches hebben een beperkte draaicircel. Dat komt doordat zij zijn uitgevoerd met een klein vast deel. Zo wordt de draairadius beperkt. U kunt dus zonder probleem een wastafel, toilet of radiator direct naast de douche plaatsen.

sealskin-duka
Sealskin heeft vier whirlpool systemen

1. Refresh

Bij het ‘refresh’ system wordt gebruik gemaakt van het water dat al in het bad zit. Het water wordt hieruit aangezogen en krachtig weer teruggespoten. Zo heb je behalve bubbels ook circulatie in het water.

2. Relax

Bij dit systeem wordt uitsluitend gebruik gemaakt van warme lucht om bubbels in het bad te maken. Zo krijg je meer zachtheid en heerlijke ontspanning in de whirlpool. Je krijgt door de warme lucht duizenden minuscule belletjes in een zachte straal, voor optimale ontspanning.

3. Revive

De Revive is een combinatie van Refresh en Relax. In deze whirlpool zijn deze systemen afzonderlijk van elkaar in te stellen. Bijzonder prettig wanneer verschillende personen van de whirlpool gebruik maken.

4. Revive Ultimate

Bij de Revive Ultimate wordt in de overtreffende trap gesproken. Dit whirlpoolsysteem biedt namelijk alle whirlpool mogelijkheden. Deze whirlpool is werkelijk van alle gemakken voorzien en biedt een totaalpakket aan mogelijkheden.

De verkwikkende en stimulerende stroom van water en lucht die miljoenen bubbeltjes door het water stuurt, zorgt voor optimale ontspanning.

Het bad is voorzien van een innovatief systeem dat zowel water als lucht vanuit de gehele bodem met elkaar laat kruisen. De massagestraal verandert hierdoor in een bruisende stroom van duizenden kleine zwevende belletjes.

getwet2

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over deze collectie.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus of maak een 3D-ontwerp afspraak bij ons. Wij denken graag met u mee voor een unieke wand of vloer, afgestemd op uw voorkeuren.