sunshower

Therapeutisch douchen met uv en infrarood

Kom langs in de showroom

Dat weldadige gevoel dat je hebt na een heerlijke zonnige dag, is de inspiratie geweest voor Sunshower. Zij ontwikkelden in samenwerking met ingenieurs en medisch specialisten een geheel nieuw product: ‘Zonlicht tijdens het douchen’.  

Meer dan een gevoel

Met de producten van Sunshower ervaar je het hele jaar door het ‘zomervakantiegevoel’. Je voelt je niet alleen heerlijk fris na een douche aangevuld met UV en infrarood, maar ook ‘opgeladen’ en energiek. Zo kan je de hele wereld weer aan!

Maak 3D ontwerp afspraak
sunshower

Meer dan een gevoel

Volgens de mensen van Sunshower is het meer dan een gevoel van welbehagen. Zij stellen dat het zonlicht voedt en je lichaam verzorgt. Uv-licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, waardoor je energieniveau en je weerstand stijgt.Het infrarood verwarmt je lichaam, waardoor je ontspant en pijn wordt verlicht.

We weten allemaal dat teveel of te weinig van iets nooit goed werkt. Daarom heeft Sunshower voor de ontwikkeling van haar producten samenwerking gezocht met specialisten. Niet alleen medisch specialisten, maar ook technische specialisten. Zo zijn ze gekomen tot een uitgebalanceerd concept, geschikt voor elke douche.

 

EEN AANTAL VOORDELEN VAN UV- EN INFRAROOD LICHT

Uv-licht

 • Gezonde hormoonproductie
 • Aanmaak vitamine D
 • Reguleert de biologische klok
 • Helpt tegen diverse chronische huidaandoeningen
 • Stimuleert de pigmentproductie en melanine
 • Zorgt voor een goed humeur!

Infrarood licht

 • Een weldadig en ontspannend gevoel
 • Verminderd rug- en nekklachten
 • Reumatische klachten kunnen op korte termijn verminderen
 • Minder last van pijnlijke spieren
 • Minder tijd nodig om ’s morgens op gang te komen
 • Betere doorbloeding

.

Diverse opties

Combi (infrared and UV)

pure duo infrarood

De producten van Sunshower zijn verkrijgbaar als inbouw of opbouw, voor het hele lichaam of een gedeelte en met alleen UV of infrarood of een combinatie van beide. Zo kunt u zelf bepalen welk product het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Alleen infrarood:     Solo, Duo, Pure XL en Pure

Infrarood en UV:     Deluxe, Combi

Hele lichaam:          Deluxe, Combi, Solo, Pure XL

Onderrug:                 Pure

Nieuwbouw of opbouw

De meeste modellen zijn bedoeld om in te bouwen. Dus, wanneer het nieuwbouw of een verbouwing betreft is dat meestal geen probleem. Is dat niet het geval, of heeft u gewoon geen ruimte voor inbouw, dan heeft u voor opbouw de keuze uit twee typen die eenvoudig in een hoek te monteren zijn:

 1. Solo (alleen infrarood)
 2. Combi (infrarood en UV)

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de Sunshower producten.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete Sunshower catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.