THEBALUX

ALS HET IN ÉÉN KEER GOED MOET ZIJN!

Kom langs in de showroom

Over het algemeen komt het niet zo vaak voor dat je jouw badkamer helemaal laat verbouwen, of dat je een nieuwe badkamer in zijn geheel laat bouwen. Bij het inrichten van de nieuwe badkamer gaan we dan ook zorgvuldig te werk. Het badkamermeubilair en het sanitair moeten niet alleen binnen het budget passen, maar moeten vooral duurzaam en onweerstaanbaar zijn!

Thebalux levert badkamermeubels, wastafels, spiegels, spiegelkasten en toiletmeubelen met een zeer duurzaam karakter. Daarnaast zijn deze ook nog eens oogstrelend en functioneel. Goed voor jarenlang badkamergenot. Ook niet onbelangrijk is dat alle producten van Thebalux in Nederland worden geproduceerd.

VOORBEELDEN VAN EEN AANTAL PRACHTIGE PRODUCTEN VAN THEBALUX

Serie Solid Xhormigon 

Exclusief en duurzaam, deze beschrijving past perfect bij deze serie van Thebalux. Dit badkamermeubel in de serie Solid X is verkrijgbaar in drie verschillende maten. De onderkast heeft zelfsluitende laden en laat zich prachtig combineren met de solid surface matte opbouwkommen van keramiek.

Bijzonder aan dit model is de prachtige combinatie van de opbouwkommen en de speciale afdekbladen.

Serie You

Deze serie die wordt gekenmerkt door het strakke design en past perfect in de luxere badkamer. Binnen deze serie is keuze uit diverse spiegeloplossingen en verschillende kleurvarianten.

Serie Happy

Je ziet niet vaak zo’n exclusief toiletmeubel! Dit toiletmeubel uit de serie Happy is in vele varianten verkrijgbaar. Zo kan je kiezen om de wastafel links- of rechtsom te plaatsen. Wil je een kraan uit de wand, dan is hij tevens leverbaar zonder kraangat. De toiletkast kan worden geleverd in lichte of donkere houtkleuren, of uitgevoerd in hoogglans.

Bigline

Binnen deze serie wordt ook de led spiegel Bigline geïntroduceerd. Deze spiegel is in diverse maten verkrijgbaar en heeft led verlichting aan de onderkant en bovenaan, achter een etsglas baan.

De bediening is eenvoudig en gaat door middel van een touch sensor. De spiegel is ook verkrijgbaar met verwarming, zodat deze niet beslaat wanneer er warm water wordt gebruikt.

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de vtwonen tegels.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete Vtwonen catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.