3d ontwerp afspraak

Iedereen kan zich nu letterlijk baden in weelde met de badkamers van Villeroy & Boch. Het superluxe badkamersanitair, de prachtige badkamer meubels, kranen en accessoires maken van elke badkamer groot of klein een oase van luxe en comfort. Ook degenen met een klein budget of kleine badkamer kunnen met de producten van Villeroy & Boch hun ‘droombadkamer’ realiseren.

VOOR ELK WAT WILS

LUXE BAD


Een grote badkamer biedt natuurlijk ruimte voor alles wat je maar wilt. Misschien droom je wel van een riante Whirlpool om heerlijk in te kunnen relaxen na een drukke dag. Creëer je eigen persoonlijke wellness-oase, met de whirlpoolsystemen van Villeroy & Boch, zoals de LuXXus.

Douche
Maar ook voor degenen die er de voorkeur aan geven om een frisse douche te nemen, heeft Villeroy & Boch het neusje van de zalm in haar assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Vivio douchepaneel. Strak vormgegeven en uitgerust met zowel een regendouche als een handdouche, goed voor optimaal gebruikersgemak.

Bijzondere douchevloer 

Zelfs aan de vloer voor de douche is gedacht. Dat blijkt wel als je de vlakke  douchevloeren bekijkt, die volledig verzonken in de vloer worden ingebouwd. Zo  krijg je een mooi doorgaand vloeroppervlak in de badkamer.

Bovendien is het veilig in- en uitstappen zonder opstaande randen. De Villeroy & Boch douchevloeren zijn in diverse dessins verkrijgbaar en kunnen bovendien speciaal op maat gemaakt worden.

Veilig, hygiënisch en een lust voor het oog!

KLEINE BADKAMER

Ook voor degenen met een kleine badkamer die toch graag zo nu en dan even willen ontspannen in een heerlijk bad, heeft Villeroy en Boch een oplossing. Het ruimtebesparende bad. Deze baden zijn  verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, zoals een praktische 2-in- 1 bad-douchecombinatie of een bad met een taps toelopend uiteinde. Dit ontwerp is zowel stijlvol als praktisch. Een bad dat prachtig is vormgegeven en ook nog eens minder vloeroppervlak in beslag neemt. De keuze is groot. Je kunt dus zelf kiezen welke stijl het beste in jouw badkamer past.