VOLA

Minimalistische en tijdloze vormgeving

Kom langs in de showroom

Vindt u het belangrijk om bewust met uw watergebruik om te gaan? Dan zijn de Vola kranen wellicht iets voor u! Deze serie biedt mooie duurzame kranen, douches en accessoires aan. Dit zijn kranen die gemaakt zijn voor mensen die kiezen voor een duurzaam leven en verantwoordelijk met de planeet om te gaan. Zo kunt u het watervolume naar eigen wens bepalen en wordt er rekening gehouden met comfort en functionaliteit in de designs. Vola is een echte toevoeging voor uw badkamer en heeft voor elke badkamer de perfecte oplossing.

de vola-serie

De Vola-serie is in 1968 ontworpen door ontwerper Arne Jacobsen, de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper. Vola kenmerkt zich door haar minimalistische, tijdloze vormgeving en de bijna onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Het bijzondere aan het merk is, is dat het uit hoogwaardige materialen wordt vervaardigd. De Vola kranen, maar ook de afbouwdelen en accessoires, worden gemaakt van massief messing of van massief RVS.

Maak 3D ontwerp afspraak

milieubewuste keuze

Alle kranen van Vola worden geproduceerd in de Vola fabriek in Horsens, Denemarken. In deze fabriek worden water en metaal hergebruikt. Het productieproces is dan ook gebaseerd op het onder andere verminderen van alle soorten afval, ofwel de “LEAN-filosofie”.

Ook kan het watervolume naar eigen wens bepaald worden. Hiermee kunt u de Vola kranen aanpassen en zo de doorstroom van water tot een minimum te beperken.

creëer uw droombadkamer

De Vola-serie biedt waterbesparing en een prachtig design zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en comfort. Deze serie omvat vele verschillende onderdelen en geeft u voor elk doel een juiste oplossing.
Door het uitgebreide assortiment van Badkamer Factory vindt u met gemak de onderdelen om uw droombadkamer in te richten.

“Simplicity with eye for detail, that’s where Vola stands for. Only one millimeter can change everything. That’s why the small details become very important in the designs.” – Torben Madsen, designchef bij Aarhus Arkitekterne.

HET ASSORTIMENT

duoknop badmengkraan-vola

Duoknop badmengkraan

Deze mengkraan kan gebruikt worden voor de wastafel of voor een badkuip. Deze duoknop badmengkranen hebben ook keramische cartouches en een debiet van 10 tot 50 liter per minuut.

monoknop mengkranen

Monoknop mengkranen

Deze mengkranen voor bij de wastafel of in de douche, zijn voorzien van een keramische cartouche van 28 mm met een maximale debiet van 12 liter per minuut. Een Vola monoknop mengkraan voor een badkuip is ook mogelijk. Die kraan heeft dan een maximale debiet van 24 liter per minuut.

wandtapkranen

Wandtapkranen

Deze wandtapkranen hebben een keramische cartouche van 160 mm en met waterbesparende mousseur!

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de Vola-serie.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete Vola catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.