3d ontwerp afspraak

Oorspronkelijk werden tegels aan de wand en op de vloer gebruikt in natte ruimtes, of ruimtes die erg snel vuil werden. Badkamers, schuren en vloeren in de hal of de gang, werden standaard van tegels voorzien. Dat was namelijk lekker makkelijk weer schoon te maken en kon tegen een stootje. Inmiddels zijn tegels zijn al lang niet meer uitsluitend bedoeld voor praktische doeleinden. Iedereen die bekend is met de tegels van VT Wonen, naar een ontwerp van Douglas & Jones, is zich hier hoogstwaarschijnlijk al van bewust.

Tegels van Douglas & Jones
De tegels van Douglas & Jones hebben een prachtige uitstraling en laten zich onderling prima combineren. Of je nu van strak en industrieel houdt, of je gaat meer voor chic, het kan allemaal met deze prachtige lijn!

De nieuwste series op een rij:
Hormigon: De nieuwe klassieker! Voor de liefhebber van een vleugje romantiek is deze tegel met vintage tintje is een prachtige basis voor de vloer of de wand. Deze robuuste tegels van maar liefst 60 x 60 cm zijn verkrijgbaar in unikleuren Brown, Antracite & Grey. Decors Butterfly, Hearts, Citrus, Leaf & Floret in Grey & Antracite.

Loft: Helemaal van deze tijd, een betonlook in industriële stijl. Onweerstaanbaar voor iedereen die houdt van deze look. Mooie, strak afgewerkte tegels, verkrijgbaar in drie tinten en in block-patroon:

  • Silver, Grey & Black en in Block: 59,2×59,2 cm
  • Grey & Black: 11,4×59,2 cm en 14,6×59,2 cm

Mold: Nog een prachtige betonserie, die tevens verkrijgbaar is als Mold Timber. Een schitterende betontegel met een subtiele houtprint, voor een verrassend effect.

Bijzonder aan deze serie is dat de vloertegels voor in de douche, uitgevoerd in groot-formaat, voorzien zijn van een drainsysteem. Hoe luxe is dat? De serie Mold is in diverse maten en kleuren verkrijgbaar.

Marble: Marmer gaat nooit uit de tijd, maar wordt wel steeds vernieuwd. Deze kleine rechthoekige tegel: Marble White Statuario is verkrijgbaar in 7 x 28 cm en zorgt voor een speels effect met zeer luxe uitstraling.

Neo: De mogelijkheden met deze lijn zijn enorm. De tegels zijn verkrijgbaar in klein- en groot formaat, in uni-kleuren of met dessins en hebben een prachtige matte uitstraling.

Verkrijgbaar in:

  • Ambre & Noir, decortegels in mix van 8 patronen (20×20 cm)
  • Unitegels in 20×20 cm, 33,3×33,3 cm, 50×50 & 80×80 cm

Scrape: Deze vloertegel is bij uitstek geschikt om de sfeer van de zo karakteristieke ‘stagefloor’ te creëren, maar dan van hoogstaande kwaliteit en kras- en slijtvast. Deze tegel is verkrijgbaar in de kleuren Bianco, Cenere, Caffè & Nero in de volgende formaten: 60×60; 80×80; 30×60 en 60×120 cm.

Uni: Een prachtige witte muurtegel met een oogstrelende, sprankelende mozaïekstructuur. Uitgevoerd in mat of lichtglanzend. Verkrijgbaar: Geometric glans & mat in 33,3 x 66,6 cm.

Villa: Deze serie is verkrijgbaar in verschillende mat- en glans tinten in de afmeting 13 x 13 cm.

Door zijn eenvoud en de spannende mix van glans en mat kan je eindeloos variëren. Zelfs op onverwachte plekken in huis creëer je met gemak prachtige, tijdloze blikvangers.
Verkrijgbaar in glans & mat in de kleuren:

  • Pink
  • Army Green
  • Petrol Blue & Bourgondy
  • Metallic: Dark Gold & Platinum

Woodstone: Prachtige, subtiele mix van houtpatronen in maar liefst 5 verschillende kleuren. Geschikt voor wand en vloer. Leverbaar in Whitewash, Ember, Burnet, Honey & Charcoal, in formaat 20×120 cm én Chevron (om de welbekende ‘visgraat’ te kunnen recreëren) 20×120 cm.

Dunes: Prachtige decoratieve tegel voor een warm, stijlvol effect voor op de vloer en aan de wand. Geschikt voor zowel binnen als buiten. Verkrijgbaar in Norcia & Trevia, formaat XXL (92×92 cm) en plankformaat (22,5×90 cm).

Factory: Prachtige tegels. Robuust en sfeervol. Met smaakvolle kleuren in drie tinten, prima geschikt om prachtige combinaties te maken. Zoals met coole en warme nuances op één wand of vloer gecombineerd. Afmetingen 30×90 cm en 60×60 cm, in kleurnuances Industrial White, Red Copper & Antracite.

Square: Met het XXS-formaat van 10 x 10 cm, is deze tegel goed voor allerlei speelse, creatieve toepassingen. Bijvoorbeeld in contrast met hele grote tegels. Verkrijgbaar in de kleuren Powder White, Concrete Grey & Seagreen.

Maak een afspraak voor een 3D-ontwerp
Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over deze collectie. Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus of maak een 3D-ontwerp afspraak bij ons. Wij denken graag met u mee voor een unieke wand of vloer, afgestemd op uw voorkeuren.

3d ontwerp afspraak