vtwonen tegels

De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren – een sieraad voor elk huis

Kom langs in de showroom

Oorspronkelijk werden tegels aan de wand en op de vloer gebruikt in natte ruimtes, of ruimtes die erg snel vuil werden. Badkamers, schuren en vloeren in de hal of de gang, werden standaard van tegels voorzien. Dat was namelijk lekker makkelijk weer schoon te maken en kon tegen een stootje. Inmiddels zijn tegels zijn al lang niet meer uitsluitend bedoeld voor praktische doeleinden. Iedereen die bekend is met de tegels van VT Wonen, naar een ontwerp van Douglas & Jones, is zich hier hoogstwaarschijnlijk al van bewust.

Tegels van Douglas & Jones

De tegels van Douglas & Jones hebben een prachtige uitstraling en laten zich onderling prima combineren. Of je nu van strak en industrieel houdt, of je gaat meer voor chic, het kan allemaal met deze prachtige lijn!

Maak 3D ontwerp afspraak

Villa

Deze serie is verkrijgbaar in verschillende mat- en glans tinten in de afmeting 13 x 13 cm.

Door zijn eenvoud en de spannende mix van glans en mat kun je eindeloos variëren. Zelfs op onverwachte plekken in de huis creëer je gemakkelijk mooie en tijdloze eyecatchers. 
Verkrijgbaar in glans & mat in de volgende kleuren:

  • little finger
  • Army Green
  • Petrol Blue & Bourgondy
  • Metallic: Dark Gold & Platinum

De nieuwste series op een rij

hormigon 

De nieuwe klassieker! Voor de liefhebber van een vleugje romantiek is deze tegel met vintage tintje is een prachtige basis voor de vloer of de wand. Deze robuuste tegels van maar liefst 60 x 60 cm zijn verkrijgbaar in unikleuren Brown, Antracite & Grey. Decors Butterfly, Hearts, Citrus, Leaf & Floret in Grey & Antracite.

Loft

Helemaal van deze tijd, een betonlook in industriële stijl. Onweerstaanbaar voor iedereen die houdt van deze look. Mooie, strak afgewerkte tegels, verkrijgbaar in drie tinten en in block-patroon:

Silver, Grey & Black en in Block: 59,2×59,2 cm

Grey & Black: 11,4×59,2 cm en 14,6×59,2 cm

mold

Nog een prachtige betonserie, die tevens verkrijgbaar is als Mold Timber. Een schitterende betontegel met een subtiele houtprint, voor een verrassend effect.

 

Bijzonder aan deze serie is dat de vloertegels voor in de douche, uitgevoerd in groot-formaat, voorzien zijn van een drainsysteem. Hoe luxe is dat? De serie Mold is in diverse maten en kleuren verkrijgbaar.

scrape

Deze vloertegel is bij uitstek geschikt om de sfeer van de zo karakteristieke ‘stagefloor’ te creëren, maar dan van hoogstaande kwaliteit en kras- en slijtvast. Deze tegel is verkrijgbaar in de kleuren Bianco, Cenere, Caffè & Nero in de volgende formaten: 60×60; 80×80; 30×60 en 60×120 cm.

uni

Een prachtige witte muurtegel met een oogstrelende, sprankelende mozaïekstructuur. Uitgevoerd in mat of lichtglanzend. Verkrijgbaar: Geometric glans & mat in 33,3 x 66,6 cm.

neo

De mogelijkheden met deze lijn zijn enorm. De tegels zijn verkrijgbaar in klein- en groot formaat, in uni-kleuren of met dessins en hebben een prachtige matte uitstraling. Verkrijgbaar in:

  • Ambre & Noir, decortegels in mix van 8 patronen (20×20 cm)
  • Unitegels in 20×20 cm, 33,3×33,3 cm, 50×50 & 80×80 cm

woodstone

Prachtige, subtiele mix van houtpatronen in maar liefst 5 verschillende kleuren. Geschikt voor wand en vloer. Leverbaar in Whitewash, Ember, Burnet, Honey & Charcoal, in formaat 20×120 cm én Chevron (om de welbekende ‘visgraat’ te kunnen recreëren) 20×120 cm.

dunes

Prachtige decoratieve tegel voor een warm, stijlvol effect voor op de vloer en aan de wand. Geschikt voor zowel binnen als buiten. Verkrijgbaar in Norcia & Trevia, formaat XXL (92×92 cm) en plankformaat (22,5×90 cm).

factory

Prachtige tegels. Robuust en sfeervol. Met smaakvolle kleuren in drie tinten, prima geschikt om prachtige combinaties te maken. Zoals met coole en warme nuances op één wand of vloer gecombineerd. Afmetingen 30×90 cm en 60×60 cm, in kleurnuances Industrial White, Red Copper & Antracite.

square

Met het XXS-formaat van 10 x 10 cm, is deze tegel goed voor allerlei speelse, creatieve toepassingen. Bijvoorbeeld in contrast met hele grote tegels. Verkrijgbaar in de kleuren Powder White, Concrete Grey & Seagreen.

 

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de vtwonen tegels.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete Vtwonen catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.