wisa

Het Wisa inbouwresrvoir is een van de smalste kwaliteitsinbouwreservoirs in de markt

Kom langs in de showroom

Wisa is een gevestigde naam in de Nederlandse sanitairmarkt vooral bekend van haar toiletsystemen. Tegenwoordig levert Wisa samen met haar dochtermerk Wavedesign een breed assortiment aan kwaliteitsproducten. Niet alleen inbouwreservoirs met prachtige bedieningspanelen, maar ook badmeubels, baden, whirlpools, douchebakken en keramisch sanitair.

wisa

Het Wisa inbouwresrvoir is een van de smalste kwaliteitsinbouwreservoirs in de markt. Zeker in een wat kleine badkamer kan dit ruimte besparen. Daarnaast heeft Wisa ook een speciaal verlaagd reservoir en een speciaal ondiep reservoir. Dit ondiepe reservoir kan handig zijn een een klein toilet, de 7-8cm besparing kan net dat beetje beenruimte geven dat u nog nodig had. Persoonlijk zijn wij erg fan van de bedieningspanelen van Wisa.

Maak 3D ontwerp afspraak
Wisa Badkussen Dolce

wavedesign

In 2017 heeft Wisa met haar merk Wavedesign de stap gezet naar badmeubelen, een assortiment in meerdere stijlen en meerdere kleuren. In onze showroom zijn meerdere badmeublen van Wisa bekijken. Wavedesign biedt naast badmeubelen ook aantrekkelijk geprijsde whirlpools en baden aan. Waaronder het vrijstaande Jenna bad met een pianolak zwarte buitenkant. (te zien in onze showroom). Het unieke design maakt dit bad een echte eye-catcher.

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de Wisa-serie.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete Wisa catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.