Onze merken

Zack

Voor accessoires die je badkamer de finishing touch geven

Soms wordt er weleens makkelijk gedacht over badkameraccessoires. Een kostenpost waar je op kunt bezuinigen, als je boven je begroting zit. Niets is echter minder waar! Badkameraccessoires completeren het geheel. Een badkamer zonder accessoires is als een boekenkast zonder boeken. Het resultaat van de complete inrichting van de badkamer staat of valt immers met de afwerking. Badkameraccessoires zijn de kers op de taart!

MINIMALISTISCH EN STIJLVOL DESIGN                        

De stijlvol ontworpen accessoires van ZACK zorgen ervoor dat jouw badkamer net even luxer oogt.

Alle accessoires van ZACK zijn individueel ontworpen. De accessoires zijn zo ontworpen dat de vorm en de materialen minimalistisch zijn. Om dat te bereiken dienen de accessoires te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Accessoires van ZACK kunnen met recht een klasse apart genoemd worden. Sinds jaar en dag behoort ZACK, opgericht in 1985 tot de absolute top, waar het accessoires betreft. De accessoires van ZACK hebben niet alleen een prachtige vorm, die elke badkamer tot zijn recht komt, maar hebben daarnaast ook een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

WIJ NAMEN EEN GREEP UIT DE PRACHTIGE COLLECTIE VAN ZACK:

SCALA handdoekenrek

SCALA muurklem

SCALA toiletrolhouder

SCALA toiletrolhouder

Contact

Boren of lijmen
De van serie SCALA, uit de collectie van ZACK is op twee manieren aan de muur te bevestigen: boren en schroeven, of lijmen. Deze serie is namelijk voorzien van het ZACK Mount-montage systeem. Makkelijk te bevestigen en net zo makkelijk weer te verwijderen. Superhandig als je bang bent voor beschadigingen van tegels of glas. De accessoires uit deze serie zijn vervaardigd van RVS en worden in hoogglans uitvoering geleverd.

Ook de tijdloze serie LINEA met strakke stijl en geometrische vormen, biedt je de mogelijkheid om te kiezen op welke manier je de accessoires wilt monteren. De serie LINEA is vervaardigd uit 18/10-edelstaal. Voor de afwerking heb je de keuze uit de hoogglanzende MirrorPolish of de zijdematte HairlinePolish.