zack

Voor accessoires die je badkamer de finishing touch geven

Kom langs in de showroom

Soms wordt er weleens makkelijk gedacht over badkameraccessoires. Een kostenpost waar je op kunt bezuinigen, als je boven je begroting zit. Niets is echter minder waar! Badkameraccessoires completeren het geheel. Een badkamer zonder accessoires is als een boekenkast zonder boeken. Het resultaat van de complete inrichting van de badkamer staat of valt immers met de afwerking. Badkameraccessoires zijn de kers op de taart!

Zack 

Accessoires van ZACK kunnen met recht een klasse apart genoemd worden. Sinds jaar en dag behoort ZACK, opgericht in 1985 tot de absolute top, waar het accessoires betreft. De accessoires van ZACK hebben niet alleen een prachtige vorm, die elke badkamer tot zijn recht komt, maar hebben daarnaast ook een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

Maak 3D ontwerp afspraak

MINIMALISTISCH EN STIJLVOL DESIGN

Alle accessoires van ZACK zijn individueel ontworpen. De accessoires zijn zo ontworpen dat de vorm en de materialen minimalistisch zijn. Om dat te bereiken dienen de accessoires te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

“Wanneer je een bepaalde stijl hebt maak je keuzes, keuzes vanuit de behoefte er vervolgens intens plezier aan te beleven!”

DE PRACHTIGE COLLECTIE VAN ZACK

SCALA handdoekenrek

SCALA toiletrolhouder

SCALA muurklem

Serie Scala

De van serie SCALA, uit de collectie van ZACK is op twee manieren aan de muur te bevestigen: boren en schroeven, of lijmen. Deze serie is namelijk voorzien van het ZACK Mount-montage systeem. Makkelijk te bevestigen en net zo makkelijk weer te verwijderen. Superhandig als je bang bent voor beschadigingen van tegels of glas. De accessoires uit deze serie zijn vervaardigd van RVS en worden in hoogglans uitvoering geleverd.

Serie Limea

Ook de tijdloze serie LINEA met strakke stijl en geometrische vormen, biedt je de mogelijkheid om te kiezen op welke manier je de accessoires wilt monteren. De serie LINEA is vervaardigd uit 18/10-edelstaal. Voor de afwerking heb je de keuze uit de hoogglanzende MirrorPolish of de zijdematte HairlinePolish.

maak een afspraak

voor een 3d ontwerp

Maak 3D ontwerp afspraak

Graag vertellen de specialisten van Badkamer Factory u meer over de Zack-serie.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete Zack catalogus of maak een 3D ontwerp afspraak bij ons en wij denken graag met u mee voor een unieke badkamer, afgestemd op uw voorkeuren.