CV-Ketels

Uw nieuwe badkamer voorzien van de juiste hoeveelheid warmwater

Als u kiest voor een nieuwe badkamer wordt er vaak over van alles gesproken, welke tegels, kleuren van de kranen, wel of geen bad etc. Er wordt vaak vergeten, dat voor een unieke beleving van uw nieuwe badkamer een juiste, goede warme waterstaal uit uw douchekop nodig is.

Regelmatig worden we gebeld door klanten, dat ze superblij zijn met de badkamer, maar alleen de douchestraal een beetje tegenvalt. Dit kan betekenen dat de aannemer niet de juiste leidingen heeft gemonteerd of dat de ketel niet geschikt is voor de nieuwe badkamer.

Bij Badkamer Factory BV wordt in ons verkoop gesprek, de cv-ketel altijd besproken. Wij weten namelijk dat het aanleveren van de juiste liters water, het goede functioneren van kranen/douchekoppen bepaald. Vaak kiezen klanten tegenwoordig voor watervalkranen of stortdouches die natuurlijk een stuk hogere eis stellen aan u cv-ketel als de oude kraan. Om het totaalpakket van Badkamer Factory BV completer te maken zijn we een samenwerking gestart met Rovimax Totaal Installatie uit Amersfoort. Rovimax.nl is de specialist in het uitrekenen van de juist benodigde aantal liters warmwater, en kan daarmee ook bepalen of de oude ketel nog volstaat of dat deze aangepast dient te worden. Jarenlange kennis in de installatiebranche zorgt ervoor dat u snel een gedegen advies kunt krijgen om de juiste ketel te kiezen bij uw nieuwe badkamer. Rovimax Totaal Installatie staat voor kwaliteit en een eerlijk advies. Als klant van Badkamer Factory, heeft u het voordeel, dat Rovimax Totaal Installatie, geheel vrijblijvend een advies kan komen geven bij u op locatie. Hierdoor krijgt u altijd advies op maat!

Rovimax werkt samen met de volgende merken:

Rovimax-Totaal-Installaties-Badkamerfactory
Rovimax-Totaal-Installaties-Badkamerfactory
Rovimax-Totaal-Installaties-Badkamerfactory
Rovimax-Totaal-Installaties-Badkamerfactory

Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie.