Welkom in onze showroom.

De door u bezochte webshop is een verlengstuk van onze winkel in Amersfoort. Op de Amsterdamseweg 55 in Amersfoort kunt u nog veel meer sanitair en tegels bewonderen.

In onze fysieke winkel geven wij u een zo uitgebreid mogelijk advies, om zo samen tot een subliem eindontwerp te komen. Veel materialen kunt u al aanschouwen in onze winkel, maar we werken ook uit de catalogus of kunnen u doorverwijzen naar een van onze leveranciers om de materialen te kunnen zien en voelen.

Doordat Badkamer Factory exclusief dealer is van diverse blijven merken blijft de collectie vernieuwend en exclusief met unieke producten voor een scherpe prijs. Bij ons zou u dus eigenlijk altijd kunnen slagen! U kunt uw badkamer ook bij ons laten plaatsen, vaak kan dit op redelijk korte termijn. Dit door voldoende plekken te reserveren bij verschillende aannemers.

We veranderen regelmatig de showroom, om de innovaties in de markt te kunnen blijven presenteren. Ook scholen wij onze verkopers/designers regelmatig bij om up to date te blijven en creatief te blijven met ontwerpen en mee te gaan met de mode en hypes. Iedereen wil toch een unieke badkamer/toilet die tot in het laatste detail klopt?

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Bel voor een afspraak Kom langs in de showroom