[vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]Bij het realiseren van een nieuwe badkamer komt een hoop kijken. Past de toilet wel op die plaats, heb ik genoeg ruimte om een douche deur te kunnen openen, dat soort dingen. Ook is het erg van belang dat de waterdruk goed blijft, als u onder uw nieuwe regendouche staat. Al deze technische details gaan we met u doornemen om tot een badkamer te komen die er niet alleen top uitziet, maar ook perfect functioneert. Badkamer Factory heeft een eigen technisch adviseur in dienst die al deze zaken regelt, in samenwerking met de verkoper en eventuele aannemer. Deze kan ook bij u thuis komen kijken als er eventuele obstakels zijn, om een nieuw badkamer ontwerp te kunnen realiseren.

Voor bepaalde regendouches zou er eventueel een nieuwe ketel moeten komen, hierin kunnen we u ook uitgebreid adviseren en ook de complete montage ervan voor onze rekening nemen.

Zoekt u een badkamer in een nieuwbouw project bent u ook aan het goede adres. We kunnen dan op kijkdagen tijdens de bouw meekijken om te checken of een ontwerp gaat passen in de ruimte die dan gebouwd wordt, ook kunnen we zien of bepaalde leidingen aanwezig zijn of moeten worden omgelegd.

Badkamer Factory realiseert dus zowel nieuwbouw als renovatie van badkamers en toiletten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]